Milyen tünetek vannak amiből biztos hogy terhes az ember?
A hapcizás szerintem butaság,azt hagyd! :)
Minden más amit érzel lehet babára utaló jel,én is így voltam.Azt hittem meg akar jönni,fájt a cicim és láss csodát itt egy 11hetes csöpplány mellettem.Szerintem egy darabig még ne várj tünetet mert nem lesz.Tesztelj és írd ki légysz hogy mi lett az eredmény!! Gondolog rád.....minden jót!
Mi 8 hónapja próbálkozunk a babcival. Hát, h mi mindent össze produkáltam már ez idő alatt...Komolyan, már azt is, mit tudom én, h zsíros a hajam ezt is előjelnek vettem! Rosszul létek, hányinger, cici fájdalom, álmosság, meg álmatlanság stb stb...És egyszer sem lett semmi.
Csinálj egy tesztet és abból kiderül :) Nagyon nem akarlak biztatni semmivel, h most igen babás vagy ezt mondom a tünetek alapján, aztán meg jön a szokásos csalódás :( Hááát :/ Szívből kívánom h, sikerüljön a picuri, őszintén drukkolok :)És azért írj, mi lett!!!
az elején szinte nem is volt tünetem, csak egy kicsit feszült a mellem, de nem vészesen.
inkább csak lelkileg tudtam, hogy jön a baba. van aki nem hisz ebben, de én megéreztem, hogy sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!