Vállajak így babát? Akarhat a párom egyáltalán babát vagy csak muszájból menne bele?
Páromnak nem lehet gyerek csak donor jöhetne szóba.50 éves.Azt mondta,hogy ő kemény lenne a gyerekkel nem az lenne amit ő akar majd.Nem venné ki a részét a gyereknevelésből,fürdetésből,gyerekkel való foglalkozásból inkább elmenne itthonról ez az asszony dolga.
Mikor mondtam neki,hogy egy apának is lehetnek kötelességei a gyereknevelésben akkor nem válaszolt.
inkább elmegy a haverokhoz.Mondtam neki attól,hogy elmennél majd vele játszani vagy olvasnál neki nem lenne gond.Azt mondta talán ritkán de ő már ehhez túl öreg.Lehet más lett volna 30 évvel ezelőtt.
Nem tudom mi legyen szeretnék babát és vele de ezek után.A donornak sem örül.Azt mondta ha a saját gyereke lenne akkor is csinálná.
Köszi igen a gyerek biztos rájönne főleg ha a családban egy két rokon gyerek e a fejéhez vágná:(
Keresnem kel más férfit aki szeretne babát és örömmel fogja várni.
Mindenképp keress egy fiatalabb, normális férfit, aki ezen a világon él, nem a középkorban, hogy az "asszony" csak cselédkedni jó, meg gyereket nevelni, és a férfi dönt mindenben. Hidd el, egy szerelmes férfi nem így viselkedik. Nem ennyire önző és parancsolgató. Ami a gyerekkérdést illeti, ha már előre kijelenti, hogy hogyan lesz a gyereknevelés, ne várj sok jóra tőle + ennek tetejében még nem is az övé. Semmi jóra ne számíts, inkább menekülj. Ráadásul a rokonok is csak betolakodónak tekintenek, mert nem ők örökölnek, és ha gyerek is lenne, akkor nem sok jót fog kapni a rokonoktól sem a kicsi. Csak szenvedés lenne az életetek, ne akarj már egy ilyen családot. Hogyan fejlődne a gyerek lelkivilága? Az "apja" nem szereti/foglalkozik vele, a rokonok gyűlölik, és meg fogja érteni, hogy miért van ez,amikor idősebb lesz de lehet sőt biztos, hogy már nagyon befordulva.
Amíg lehet hagyd ott ezt a családot! Találsz mást, aki úgy bánik veled, mint ahogy kellene! És a babakérdéshez is máshogy áll! Főleg ha fiatal vagy, nem értem mit keseregsz egy olyan ember után, akit nem érdekel más, csak maga.
Hány éves vagy, megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!