Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállajak így babát? Akarhat a...

Vállajak így babát? Akarhat a párom egyáltalán babát vagy csak muszájból menne bele?

Figyelt kérdés

Páromnak nem lehet gyerek csak donor jöhetne szóba.50 éves.Azt mondta,hogy ő kemény lenne a gyerekkel nem az lenne amit ő akar majd.Nem venné ki a részét a gyereknevelésből,fürdetésből,gyerekkel való foglalkozásból inkább elmenne itthonról ez az asszony dolga.

Mikor mondtam neki,hogy egy apának is lehetnek kötelességei a gyereknevelésben akkor nem válaszolt.

inkább elmegy a haverokhoz.Mondtam neki attól,hogy elmennél majd vele játszani vagy olvasnál neki nem lenne gond.Azt mondta talán ritkán de ő már ehhez túl öreg.Lehet más lett volna 30 évvel ezelőtt.

Nem tudom mi legyen szeretnék babát és vele de ezek után.A donornak sem örül.Azt mondta ha a saját gyereke lenne akkor is csinálná.

2014. jan. 5. 13:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem érthető.Ha párkapcsolatban gondolkodna,akkor nem az lenne,amit ő mond,függetlenül attól,hogy kinek a tulajdona a ház,amiben laktok.Ne haragudj,de elég alacsony az értelmi színvonalad,ha ez neked így ebben a formában megfelelt és még ennyi megaláztatás után gyereket akarsz vállalni,akiről ő úgy beszél,mint egy romlott húsról.
2014. jan. 5. 13:36
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Én már nem is igen tudok a témához hozzászólni érdemben. Egyetértek a többiekkel. Vagy magadnak vállalod, vagy valaki mással. Boldogtalan leszel, ha ezt így bevállalnád és nem utolsó sorban a gyereknek Apa is kell. Hiába donor, ő nem tehet arról, hogy így alakul/alakult. Ha megérzi a gyerek, hogy az apja nem tudja úgy szeretni, olyannak amilyen, sajátjaként, biztosan nehéz évek elé fog nézni. :( Nem irigyellek az biztos. Sok sikert és kitartást kívánok!
2014. jan. 5. 14:12
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszi igen a gyerek biztos rájönne főleg ha a családban egy két rokon gyerek e a fejéhez vágná:(

Keresnem kel más férfit aki szeretne babát és örömmel fogja várni.

2014. jan. 5. 14:14
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
Igen sajnos valami megoldást kell találni :( Párom keresztfia kapta meg a saját apjának a rokonságából, hogy mert téged apád nem is szeret. Csak a kis húgát, mert ő lány lett. Azóta nagyon magába fordult szegény. :( 7-8 éves lehetett. Most pedig azon morfondíroznak, hogy miért van így begubózva a gyerek.
2014. jan. 5. 14:28
 15/25 A kérdező kommentje:
:( Párom rokonai eleve nem örülnek a gyerek témának.Az lenne ha jó nem lenne mert akkor ők örökölnének utána erre céloztak is.Érdekes rokonok vannak.
2014. jan. 5. 14:33
 16/25 anonim ***** válasza:
72%
Szép. :/ Az a baj, hogy hiába nem szeretnél a rokonságra figyelni nem tudsz. Ott vannak mindenhol. Szóval nem lenne alapvetően befolyásoló tényező, de sajnos elkerülhetetlen. Tapasztalat... Aztán vagy képes vagy elviselni vagy nem. De ha mellette van még több rossz is. És még magadra is maradsz netán, akkor aztán az mindennek a legteteje. Tuti kiborulás a vége. Remélem találsz valami jó megoldást. Elhiszem, hogy vágysz már egy picurkára. :)
2014. jan. 5. 14:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék:)És hát a korban is lassan benne vagyok nincs nagyon mire várni.Így is mások már azt mondták ők biztos nem szülnének már ebben a korban és ciki ilyenkor az első szülni másnak ekkora már 2-3 gyerek is van.Ez azért rossz.És azt is tudom mire az ember talál párt magának és mire eljutnak oda,hogy legyen baba már ha akar az illető az is sok idő.
2014. jan. 5. 14:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp keress egy fiatalabb, normális férfit, aki ezen a világon él, nem a középkorban, hogy az "asszony" csak cselédkedni jó, meg gyereket nevelni, és a férfi dönt mindenben. Hidd el, egy szerelmes férfi nem így viselkedik. Nem ennyire önző és parancsolgató. Ami a gyerekkérdést illeti, ha már előre kijelenti, hogy hogyan lesz a gyereknevelés, ne várj sok jóra tőle + ennek tetejében még nem is az övé. Semmi jóra ne számíts, inkább menekülj. Ráadásul a rokonok is csak betolakodónak tekintenek, mert nem ők örökölnek, és ha gyerek is lenne, akkor nem sok jót fog kapni a rokonoktól sem a kicsi. Csak szenvedés lenne az életetek, ne akarj már egy ilyen családot. Hogyan fejlődne a gyerek lelkivilága? Az "apja" nem szereti/foglalkozik vele, a rokonok gyűlölik, és meg fogja érteni, hogy miért van ez,amikor idősebb lesz de lehet sőt biztos, hogy már nagyon befordulva.

Amíg lehet hagyd ott ezt a családot! Találsz mást, aki úgy bánik veled, mint ahogy kellene! És a babakérdéshez is máshogy áll! Főleg ha fiatal vagy, nem értem mit keseregsz egy olyan ember után, akit nem érdekel más, csak maga.

Hány éves vagy, megkérdezhetem?

2014. jan. 5. 14:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen az biztos, de ezzel a részével szerintem ne foglalkozz. Mindenki akkor vállal amikor akar illetve amikor lehetősége van rá. Visszafele már úgysem mehetsz korban, ezért amin már úgysem tudsz változtatni azon ne szomorkodj. :)
2014. jan. 5. 14:53
 20/25 A kérdező kommentje:
31 vagyok.
2014. jan. 5. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!