Ha úgy szedek terhesvitamint, hogy nem vagyok terhes, lehet bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyon sokat vagyok beteg, és egy férfi ismerősöm a kezembe nyomott két levél Ladeevit-et, hogy ez immunrendszer erősítő nőknek. Utána néztem a neten, és láttam, hogy ez bizony terhesvitamin. Nem tudom, hogy lehet-e baj, ha beveszem?! Úgy tudom, nem növeli a teherbeesés esélyét.
köszönöm!
2013. dec. 30. 20:10
1/5 anonim válasza:
Én mai napig szedem 2-3 naponta 1 szemet, mert anno sokat vettem belőle és még terhesség, szoptatás után is maradt belőle.
Semmi bajod nem lesz, hisz ez csak multivitamin kapszula.
2/5 anonim válasza:
Nem. Ahogy az előző válaszoló írta, ez olyasmi, mint egy multivitamin, akár össze is hasonlíthatod a net segítségével az összetevőket, nincs benne semmi más, ami ne lenne benne egy sima vitaminban, legfeljebb több benne a vas meg a folsav :)
3/5 anonim válasza:
Szia! Nyugi, semmi bajod nem lesz tőle. Én március óta szedek napi 1-et, és én is pont a Ladeevit-et szedem.
4/5 anonim válasza:
Sima vitaminkomplex, semmi más. Tök ugyanaz, mint a multivitamin, csak más arányokban tartalmazza ugyanazokat az anyagokat. Akkor sem gond, ha nem nők szedik, hanem férfiak. Ez csak _vitamin_ :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. dec. 30. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!