Bulimiásan nem lehetek terhes? A párommal babát szeretnénk, reggel mindig beveszem a terhesvitamint, ami felszívódik. Már elég sok javulást elértem bulimia terén. Nem hánytatom magam minden nap. Teherbe eshetek így?
Remélem nem. Bocs.
Ha terhes leszel és hánytatod magad még a végén beteg gyereket szülsz, vagy koraszülött lesz. Nem is értem miért jut így eszedbe. Előbb gyógyulj ki ebből.
Hát oké, de én meg ezt a mondhat akárki akármit-et fordítva gondolom. Majd mikor elkezd nőni a pocakod és hízol 10 kilót honnan veszed, hogy nem pánikolsz majd be, mikor szimplán is rettegsz az elhízástól?
Lelked rajta.
akkor mondom a helyzetet! a szervezeted nem hulye, addig amig magad szamara is alig tud eloallitani/megtartani tapanyagokat, addig nem is fogsz tudni teherbe esni. mindegy hogy minden nap, vagy nem minden nap hanytatod magad, mert ha most azonnal.abbahagynad a hanytatast, akkor is kellene nehany honap, hogy a szervezeted visszaalljon a normal mukodesre, mert most biztos, hogy ilyen vesztartalalek uzemmodban mukodik. nem fogsz teherbe esni!! vagy leallsz teljesen, vagy lemondhatsz a babarol. mellesleg tok felelotlennek tartalak, hogy igy akarsz babat, a parodat meg foleg, hogy meg kozre is jatszik benne!!! arra nem lehet epiteni, hogy majd abbahagyod, mert mivan ha nem. szerinted, ha mar most is bajod van a testeddel mi lesz akkor ha elkezd noni a baba, te meg elkezdesz hizni?? akkor meg majd anorexias leszel, es nem eszel semmit???
mellesleg szerintem te vagy az aki par honapja majd' minden nap feltette ezt a kerdest, es mar akkor is megkaptad a valaszokat.
jah, es keress fel egy pszichologust is, mert ezt egyedul nem fogod tudni megoldani!
Szerintem amíg nem gyógyulsz meg 100% ig addig nem érdemes terhességen gondolkodni. Több okból is.
1. A bulimiásoknál gyakran elmarad a menstruáció vagy legalábbis nem rendszeres. Szóval eleve nehezebb teherbe esni.
2. Azért mert beveszel egy vitamint az még nem potolja a vitaminhiányt, ásványanyaghiányt, plusz energiát amire szükséged lenne.
3. Belegondoltál, hogy fogod viselni a terheség alatti elhízást? Elfod fogadni magad illetve a plusz kilóidat? Főleg terhesség után? Vagy egyből elkezded megint hányatni magad? Hogy fogod ellátni a babád így?
4. Lelkileg bírni fogod? Szülés után sokaknak van depressziója, neked pedig mentális betegséged van, így még nagyobb az esélye, hogy újból kialakul a depresszió ezen keresztül, pedig az étkezési zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!