Egy héttel a lombik beültetés után éreztetek valamit?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 10:23
31/37 A kérdező kommentje:
Szia! A 18. hétben vagyok, mivel elmúltam 40 amniocentézist csináltak két hete kedden.Most az eredméynre várok, nagyon mozog a babám, szinte egész nap. A két hét alatt sokat nőtt, mert egyre erőteljesebb.
2014. márc. 26. 12:55
32/37 anonim válasza:
Jujj! Az amniotól a hideg is kiráz! Nagyon vészes volt? Biztosan nem lesz gond! Nekem az AFP-m lett magas, de csak az ikrek miatt. A genetikai uh-n minden rendben volt.
Nekem is sokat mocorognak a fiúk! Hétfő este már apa is érezte. Akkor először! :)
Ti tudjátok már a nemét?
33/37 A kérdező kommentje:
Az amnio biztosan megmondja a nemét, de a genetikai uh-n azt mondták kislány. Nem érdekes csak egészséges legyen, én állandóan érzem szinte a mozgását. pedig még csak a 18. hétben vagyok. 18+3. Te hányadik hétben vagy?
2014. márc. 28. 07:53
34/37 anonim válasza:
Holnap töltjük a 20 hetet. Nagyon szalad az idő! Észre sem vesszük és már itt is lesznek velünk! :)
Nálunk is egyre erősebbek a rúgások. Tegnap már láttam kívülről is. Azelőtt még soha. Újabban az egyik baba a hólyagomon tanyázik és azt rugdossa. :) Nagyon kellemetlen, de imádom!
Jövő hét pénteken megyünk 4D-re. Nagyon várom már! :)
Ti vásároltatok már valamit? Nekünk még semmink nincs. Első babátok lesz? Vagy van már gyerek?
35/37 A kérdező kommentje:
Nincs már babám. Elvesztettem a 22.héten, illetve meg kellett szülnöm mert downos volt a kislány. :( Egyébként semmi sem mutatta, mert az uh-k tökéletesek voltak, még a 20 hetes is. Egyedül a kombinált tesztnél volt magas a béta hcg, meg az amniocentézis, ami 5 hétre készült el mutatta a +1 kromoszómát. :(
2014. máj. 28. 15:07
36/37 anonim válasza:
Jesszusom! Őszintén sajnálom! :( Rengeteg erőt kívánok Nektek, hogy ezt sikerüljön minél hamarabb feldolgozni!
37/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálkozunk most spontán a babával. Nem adjuk fel!
2014. jún. 2. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!