Egy héttel a lombik beültetés után éreztetek valamit?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 10:23
11/37 anonim válasza:
Szia! Nekem is 3 naposakat ültettek vissza. Transzfer utáni 4. napon úgy fájt a hasam, mintha kést forgattak volna benne. Ezután is fájt, de már enyhébben. Tesztelni én sem tudtam, mert ovitrelle-t szúrtam, de a vérvételen 743 volt a HCG-m! :) Remélem, neked is jól végződik! Majd írj, hogy mi lett a végeredmény! Vigyázz magadra! )
12/37 A kérdező kommentje:
Köszi,, örülök hogy sikerült neked! Hányadik napon voltál vervetelen?
2013. dec. 14. 13:29
13/37 anonim válasza:
Jaj ez nagyon jó hír. Remélem nálunk is ilyen szép számot mutat a véreredmény :)!
14/37 anonim válasza:
Nekem úgy görcsölt a hasam, mintha meg akart volna jönni, már ki is voltam teljesen.... 3 naposakat kaptam vissza. ET+8 napon teszteltem, délután ráadásul. :)
15/37 anonim válasza:
11/14-es vagyok. Nekem a 13. napon volt a vérvétel, ami december 11-én volt. Azóta is fáj a hasam, de állítólag ez normális, mert nyúlnak a méhszalagok. És a cickóim.... egyenesen leszakadnak! :)
19-én megyek az első ultrahangra. Remélem, minden rendben lesz! Nagyon aggódom, hogy sikerül-e megtartani őket.
16/37 A kérdező kommentje:
Nekem 30.-án kell menni uh-ra, remélem addig kiderül hogy minden oké, és megtapadtak a babácskáim. :))) Minden rendben lesz!! Szorítok neked is, majd írj. :)
2013. dec. 17. 14:19
17/37 anonim válasza:
Szia! Megint 11/14 vagyok! Voltam ma ultrahangon... 2 petezsákunk van szikhólyaggal! :)Majd nekünk is 30-a körül kell menni egy ultrahangra, ahol már látható a szívhang. Remélem, mindkettőben ott fog lüktetni a szívecske! :))
Majd mindenképp írd meg, hogy Nálatok mi a végeredmény! Megy a drukk! :)
18/37 A kérdező kommentje:
Mivel egyforma erős lett a mezei 25-oset -os teszt, így vettem egy clearblue digitalist, és tegnap napközben megcsinaltam. Pontosan hétfőn 3 hete volt a leszivas. 2-3 hetet írt ki a teszt. :) nagyon kíváncsi vagyok. 30-án Uh.
2013. dec. 24. 15:10
19/37 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír! Ezt a 3 napot már kibírod valahogy! Addig meg pihenni! :) Várom a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!