Egy héttel a lombik beültetés után éreztetek valamit?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 10:23
1/37 anonim válasza:
Én 3 naposan kaptam vissza őket, és a 6.napon délután eléggé görcsölt és szurkált a hasam, a 7.napon éjjel iszonyatosat szúrt bele, de csak egy pillanatig tartott. Én a leszívástól számítva a 9.napon reggel már pozitívat teszteltem :) Az ET+6.nap volt :)
2/37 A kérdező kommentje:
Csak mert nekem is fura a hasam, émelygek picit, szédülök, pont egy hete kaptam vissza őket.
2013. dec. 12. 10:41
3/37 A kérdező kommentje:
De mivel ovitrellet is kaptam, 4*1/5-t kell szúrni, 3 felet már beadtam péntek-hétfő, és ma reggel, még vasárnap kell egy felet, így a teszt nekem folyamatosan pozítív...
2013. dec. 12. 10:43
4/37 A kérdező kommentje:
*4*1/2
2013. dec. 12. 10:43
5/37 anonim válasza:
szia! Én semmi különöset, mitől is éreztem volna, hisz hcg a beágyazódás után kezd el termelődni. ET.+6.napon lett pozitív a tesztem, 5 napos blasztobabákat kaptam vissza. Tünetek csak a pozitív teszt után voltak, kb. a 12.hétig. Igaz,én dolgoztam végig a beültetés után, buszoztam, lóti-futi volt,még pihenni sem tudtam, lehet ha éreztem is valamit ezért nem figyeltem rá különösebben. 16.lombik sikerült, most vagyunk 13 hetesek:) sok sikert!
6/37 anonim válasza:
Én tompa nyomást érzek a méhemben szinte folyamatosan,néha enyhe fájdalmat érzek a combhajlatomnál,és enyhe hányingert. Tudom lehetnek a hormonoktól,de ilyet még eddig nem éreztem,pedig több beültetésem volt. Azokat amik szoktak ilyenkor jelentkezni,nem is sorolom. ET+6 napon vagyok. Te érzel valamit?
7/37 A kérdező kommentje:
nekem a múlt csütörtökön tették be a babákat. Reménykedem, hogy megtapadnak. Tegnap este nagyon sírós hangulatban voltam, és ma is. Enyhe hányingerem volt délelőtt, inkább csak émelygésnek mondanám, meg a hasam olyan fura feszülget. Én tesztelni nem nagyon tudok, mert ovitrellét szúrok, még vissza van egy fél vasárnap.
2013. dec. 12. 14:16
8/37 anonim válasza:
Nekem hét lombikom volt, ezekből kettő sikerült. Őszintén megmondom, hogy semmi különbséget nem éreztem a sikeres és a sikertelen ciklusok között. A hasam mindig fájt a stimutól is, puffadtam az Ovitrelle-től, szóval elég ramatyul éreztem magam a leszívás után vagy két hétig. Mindig a kilencedik napon teszteltem, és kivétel nélkül mind a hét teszt megmutatta, mi van(+ vagy -).
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan boldog kismama leszel!
9/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Úgy legyen, hogy sikerül, nagyon bízom benne. :)
2013. dec. 13. 08:14
10/37 anonim válasza:
Szia! Valami megérzés,érzés mára? Nekem éjszaka olyan görcsöm volt,hogy még fel is ébredtem rá... Kicsit meg is ijedtem mi ez,alig tudtam visszaaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!