Mit gondoltok? Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2 napja megkellett volna jönnie, mindig pontosan megjön. Pár napja már olyat érzek néha, hogy most megfog jönni de mégsem. A melleim érzékenyebbek, eddig nem zavart mikor este fürdés után törölköztem, most pedig vigyáznom kell mert érzékeny és fájnak olyankor kicsit. A hasamalja is szokott fájni és ma volt egy kicsit hányingerem. Máskorilyen még nemvolt. Tudom, hogy még meg jöhet, de tényleg pontos szokott lenni. Arra lennék kiváncsi, hogy ti mit gondoltok? Lehet, hogy terhes vagyok? Tesztelni még nem teszteltem, várok, hátha megjön... Félek, hogy mégis negatív lenne. Esetleg, van itt olyan akinek hasonló tünetei voltak és babás volt, vagy éppen nem volt babás?2013. dec. 11. 20:25
1/5 anonim válasza:
Tesztelj làtatlanba mèg az orvos sem mondja meg...
2/5 anonim válasza:
Pedig tesztelj, sokkal jobb a biztos. Nekem is ilyen tüneteim voltak a hatalmas fáradtság mellett :) 12 hetes vagyok
3/5 A kérdező kommentje:
Hétvégén mindenképp tesztelek, addig kiderül meg jön-e :) remélem nem, és én is babás vagyok. Gratulálok Neked a babához! :)
2013. dec. 11. 20:56
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen tüneteim voltak, a nemvárt napján teszteltem és pozi lett. Én most 10 hetes vagyok.
5/5 anonim válasza:
én már nem birnám kivárni a hétvégét :) én 17 re nem várom ,nagyon fájnak a melleim és néha a hasam alja is ,minden menstruácio előtt szokott ilyen tüneteim lenni ,ugyh én annyira nem is reménykedek ..:( de neked szoritok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!