MIt gondoltok terhes lehetek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
fogamzásgátlót szedtem hónapokon keresztül de legutóbb megkéstem vele pár napot aztán így nem is kezdtem el szedni ebben a hónapban viszont késés után 3. napon belém ment el a párom. Most 3 hét múlva ovulációs tesztet vettünk és délután is mutatott egy halvány csíkot meg 2 reggel néztem meg akko is halvány volt. Ez mit jelenthet terhességet??2013. júl. 1. 10:08
1/7 anonim válasza:
Aktus után 3 héttel én nem ovulációs, hanem terhességi tesztet vennék. Igen, a körülmények leírása nem sokat jelent. EGy olyan ciklusban, ahol nem szedtél tablettát beléd ment el a párod. Ez már esély a terhességre.
2/7 A kérdező kommentje:
és akkor ez az ovulációs teszt nem jelent semmit?
2013. júl. 1. 10:12
3/7 anonim válasza:
Van, aki használja jóstesztelésre, de minek ezzel játszadozni? Nem is értem. Pár száz forint és kiderül az igazság egy normális terhességi teszttel.
4/7 A kérdező kommentje:
igazad van teljesen
2013. júl. 1. 10:22
5/7 Szandy89 válasza:
Ez így van!
Nem tudom mire jó ez a jósolgatás!!!Menszit mikorra várod?
Vegyél 1 normális terhességi tesztet.3 héttel utána már tuti mutatja ha terhes vagy!
6/7 A kérdező kommentje:
a mai napra várom, hogy megjöjjön
2013. júl. 1. 12:00
7/7 Szandy89 válasza:
Van valami jele,hogy meg fog jönni? én elmennék és vennék 1 tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!