Mit gondoltok erről? Lehetek terhes?
Nem tudom pontosan, hogy mikor volt, de talán múlt héten csütörtökön, vagy pénteken.
Szexeltünk a barátommal, óvszerrel védekeztünk, de az kiszakadt. Egyből észrevette a barátom, és kihúzta. Azt mondta, hogy a pénisze végén rajta volt a gumi, és oldalt szakadt ki. Nem ment el, előváladék lehet hogy volt egy kicsi, de arra sem sok esély volt szerintem, hogy belém kerüljön, ha a gumi vége még rajta volt. Az eset után jól megmostam magam odalent.
Most egy kicsit izgulok, mert még nem jött meg, és a ciklus.hu szerint már meg kellett volna jönnie 13-án. Januárban 10-én, Februárban 9-én, Márciusban 14-én jött meg. Ami még hozzá tartozhat, hogy az elmúlt pár napban viszonylag sok limonádét ittam, ami befolyásolhatja a menstruációmat?! (nem tudom, így mennyire befolyásolja, sosem volt citromleves "problémám").
Mit gondoltok, mennyi esély van a terhességre?
19L
Feb 9-től Márc.14.-ig az 33 nap.
Jan 10.-től Febr.9.-ig az 31 nap.
És akkor március 14-től ha a ciklusaid átlagát veszem,az pedig olyan 31-32 nap,akkor 30. nap 13.-ára esett,a 31.nap 14.-ére,a 32.15.-ére,szóval még holnap megjöhet.Az még nem késés.(ha jól számoltam)
A biztonság kedvéért csinálj egy tesztet.
Mondjuk nekem a 30-33 napos ciklusok soknak tünnek,de ha ez rendszeres akkor nincs gond.
Remélem tudtam segíteni.
köszi :) megvárom még ezt a pár napot, hátha megjön, nem veszek "feleslegesen" tesztet.
igazából a derekam fájt szinte minden kelésnél, ami jellemző szokott lenni menstruáció előtt nálam.
A ciklushosszt tekintve általában nálam az volt jellemző, hogy ha egyik hónap x. napján jött meg, akkor a másik hónapban is az x. napon jött meg. Egy darabig pedig az is jellemző volt, hogy 1-1 hónap kimaradt, de ettől függetlenül ugyanúgy jött meg mint azelőtt. Tehát így 2x olyan hosszú ciklusaim voltak, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!