Terhes vagyok a teszt szerint, aminek nagyon örülünk a párommal, de közbe kirúgtak a munkámból. Mit gondoltok?
Ugyan így jártam. Sajnos tényleg kicsi az esély hogy találj másikat terhesen, én pl nem találtam, de így is elvagyunk, még csak 5 hetes a lányom, de 2 évesen bölcsi, és el tudok menni dolgozni, és könnyebb lesz.
Esetleg a munkanélkülinél nézd meg a képzéseket. Fizetnek is, plusz szakma, és a tb-d is megvan. Ja és azt hiszem beleszámít a gyed-be :)
köszönöm a gyors választ
nagyon nehéz így, köszönöm a tanácsod, megérdeklődöm,milyen szakmák vannak :)
Ha megszületik a pici, kb. 40.000 a csalàdi+ GYES.
Ebből azért futja a gyereknek minden!
Szülés után kapsz 60.000 anyasági segélyt, amiből meg lehet venni kiságyat, babakocsit, kis kádat... Használtan nagyon sok szép dolgot lehet venni vaterán, teszveszen, a bolti ár fele, negyedeért!
igen nézegettem már őket,vannak szépek köztük
kicsit megnyugodtam ha lehet így mondani, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben.bár tudom, hogy nem könnyű, de majd lesz valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!