Ti láttok a T csíknál valamit?
Gabriel 25-ös a teszt:
Kezdek képzelődni, a fotó nem adja vissza, de ha fénybe tartom van ott, egy fele olyan vastag csík, mint a C és inkább olyan fehéres szürke, és a C után is olyan furán bemosódott a egy részen a teszt, ez mitől lehet?. Negatívban is megnéztem, úgy nem látok semmilyen T csíkot. Ez csak száradási csík, vagy azért ilyen, mert még kevés a Hcg a szervezetemben? 1 napja késik. Csináltam egy ovu tesztet is az pozitív lett. Az eddig csinált tesztjeimen, ha negatív volt, soha nem látszott semmi a T-nél. Kezdek megőrülni? :)
Komolyan látjátok? Már össze-vissza forgattam a tesztet, de csak van ott valami. Ha úgy állítom a laptop tetejét, hogy árnyékolva legyen a kép, nem teljesen vízszintbe, akkor még jobban látszik, hogy van ott valami a képen amit ide feltöltöttem. Láttam már hasonló tesztet, amin szinte semmit nem lehetett látni, még is baba volt a pocakban. :)
Azért egyáltalán nem élem bele magam, lehet veszek 10-es érzékenységű tesztet és pár nap múlva újra megpróbálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!