Azok, akik sokat vártak, várnak a babára! Nem keserít el titeket, ha olyat láttok, akinél csak úgy becsúszik?
Pont ma volt egy kérdés, 18 éves kiscsaj, 3 hónapja van együtt a csávójával, és jön a baba. Annyi ilyen van!
Mi 8. éve vagyunk együtt, több mint fél éve szeretnénk gyereket. A nővéremék 4 évet próbálkoztak. Ismerősék 5 évet vártak a második gyerkőcre.
Nem érzitek igazságtalanságnak, nem érint rosszul titeket?
nekem is hamar sikerült a baba. viszont az olyan ismerőseimnek nem nagyon beszélek a terhességről, akiknek tudom, hogy nehezen jön össze. nekem is kellemetlen érzés beszélni róla, hiszen tudom, hogy mennyire küzdenek érte.
tudtam, hogy szeretnék babát, de nem görcsöltem rá, állítólag így nehezebben megy a dolog... remélem nálatok is hamarosan sikerülni fog, szorítok értetek :) minden jót kívánok!
Mi 10évet vártunk és több nem lesz. Pedig nagyon szerettem volna hogy ne legyen egyke..
Néha elszomorít, hogy nem élhetem át újra a terhességet, nem lesz több kisbabám. De nem gondolok rá sokat, az is nagyon jó, hogy a 3éves fiam itt van velünk!!
Inkább azt érzem igazságtalannak, hogy olyan embereknek születik gyereke akik bántják őket. Tegnap itt láttam egy videót ahol a pár éves gyereket tetováltatja az anyja, na ez igazságtalan, hogy ő neveli és nem veszik el tőle!!!!
Nagyon fájdalmasan érint. Mi öt éve próbálkozunk, már két vetélésen túl vagyok. S a legszörnyűbb az, hogy az idő közben halad, lehet, hogy a biológia is közbeszól, mert már nem huszonéves vagyok, sőt. És igen, nagyon igazságtalannak érzem a sorstól, amikor azt látom, olyan családba jön a baba, ahol nem is értékelik és nem lesz jó élete a gyereknek. Nagyon megvisel, főleg a rokonságon ismerősökön belül a téma. Nem is szeretek épp emiatt babás környezetben lenni.
És ha eljön a végső pont, nem is tudom, hogyan tudom majd feldolgozni, hogy nem sikerült s már nem is lehet majd.
Fehér Anna színésznő a példakép aki 53 évesen szült, kérdés, hogy a biológia ad-e ennyi időt nekünk is.
Én is 18 éves vagyok és 7hetes kismama.Rengeteget gondolkoztam már régebben is ezen a dolgon.Úgy lenne a legjobb,hogy aki szeretné annak megadatik,aki meg még nem annak nem.De az élet nem ilyen egyszerű.
Ez a tény is közrejátszott abban,hogy megtartottuk a babát.Sok olyan családot ismerek én is,akiknél sokára jött a baba,vagy még mindig várnak rá.Ugyan mi nem terveztük még,mert szakmát szerettem volna és dolgozni,de ha megadta nekünk az Isten ezt a kis csodát,így nem fogok az útjába állni.
Tudom,hogy mindent amit kell megtudunk majd adni a babának,és azt hiszem,hogy ez még a jobbik a helyzet,hogy bár nemvárt baba,mégis várják őt és szeretni fogják és meglesz mindene.
Azt hiszem,az a legrosszabb eset,amikor nem akarják mert már ott van 3-4-5 gyerek,azokat sem tudják tisztességben nevelni,mégis megszülik és felnevelik egy gyerekhez nem méltó környezetben...
Kívánom nektek hogy minél hamarabb jöjjön a baba :)
Szia!
Én azt éreztem igazságtalannak, hogy mikor 7 hetes terhesen verzessel bekerültem a kórházba és 8 ágyas szobában rajtam kívül mindenki terhességmegszakítás miatt volt bent és minden nap cserélodtek mellettem és én aki szerettem volna nekem elment a babám, ok pedig sorra vetették el, nem őket ítélem el, hanem vacak volt végignézni!
Azóta van 2 gyönyörű egészséges gyerekem!!
Fel év még nem sok idő!! Sok sikert kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!