Körülöttem mindenkinek becsúszik a baba. Mi meg komolyan próbálkozunk és nem jön. Ti is tapasztaltok ilyet? Hogy viselitek?
próbálok nem görcsölni, nem sürgetni a dolgot. néha olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy máris elvárásokkal vagyok a baba iránt, hogy jöjjön. tudom, hogy úgyis akkor jön, amikor szeretne. ilyenkor bocsánatot kérek tőle és beszélgetek vele egy kicsit. :)
lehet, hogy hülyeség, de ez megnyugtat.
Mi 1,5 éve próbálkozunk. Kipróbáltam a málnalevél-palástfű kombit, szedtem vitaminokat multi, E vitamin, Magne b6.
Megcsináltam a tisztítást Gyuri bácsi gyógyteáiból a csalán-diólevél kombi.
Most nem szedek semmit, jun 2-án volt egy küretem, (eg), minden jó lett, lassan belekezdhetünk, remélem mostmár sikerülni fog.
Nagyon nehezen. Minden nem várt érkezéskor úgy kell összeszednem magam, hogy egyáltalán tovább menjek a dolgaimmal.
Múltkor a dokim szerint meg volt duzzadva a petefészkem és késett is 10 napja. 11. napon megjött és folyamatosan negatívat tesztelek. Már 6 hónapja próbálkozunk és bár mindenki azt mondja, ez még nem nagy idő de aki babát szeretne, annak nagy. Főleg mivel egészségesek vagyunk férjemmel. Már vagy 20 tesztet megcsináltam és már az ovu teszttől is félek...
mi is 4 hónapja. nem olyan hosszú idő, de aki benne van, annak nagyon nehéz várni.
most kezdtem el ovu tesztelni. eddig még negatív volt. mást nem csinálunk. pár naponta vagyunk együtt.
Amikor mi kezdtük a "babaösszeszeretést", a cégemtől 12-en mentek el szülni. Lassan jönnek vissza dolgozni, de én még mindig max. egy orvosi paksamétát tehetek a gyerekágyba.
Méhen kívülit nekem gyógyszeresen távolítottak el decemberben, utána fél év pihenés. Májusban kezdhettünk próbálkozni megint, persze nem sikerült. Azon a napon, amikor megjött, kaptuk az sms-t, a párom régi évfolyamtársánál megszületett a baba. Nem is tudtuk, hogy állapotos a hölgyemény. Akkor volt hatalmas bőgés, a saját lelkemet marcangolom, egyszerűen kudarcként élem meg az egészet és folyton azt kérdezgetem, hogy mit tettünk, amiért nem érdemeljük meg a gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!