Szfvári anyukák, a 12. hetes uh-ra (és kombinált teszt vérvételre) lehet a Nővédelmibe menni (van ott régebbről kartonom) vagy hova kell menni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 15:22
1/5 anonim válasza:
Én oda mentem, és megcsinálták minden gond nélkül. Pedig nekem kartonom sem volt ott előtte.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet akkor vmit félreértettem, mert nekem azt mondták az utóbbi egy két évben új pácienseket már nem vesznek fel, csak azt látják el akinek van már kartonja. És a vértesztet (kombinált) is ott veszik le?Vinni kell a befizetett csekket?
2013. márc. 4. 15:30
3/5 anonim válasza:
Nekem már elmúlt 1 éves a fiam. Szóval amikor én voltam ott, akkor a vizsgálatért még nem is kellett fizetni. És nem mondtak semmit, simán megcsinálták a vizsgálatot és a vérvételt is. Azóta nem tudom mik változtak, bocsi! Első voltam.
4/5 anonim válasza:
Szerintem megcsinálják a Nővédelmiben is, de ha mégse, akkor a kórházba menj, ne az SZTK-ba, hanem rendesen a kórházba, a Szülészeti és Nőgyógyászati osztályra, ott van a földszinten a terhes ambulancia, ahol majd az NST-t is csinálják. Ott 100%, hogy megcsinálják. Az ultrahang után kapsz egy csekket, amit miután befizettél, vissza kell menni és leveszik a vért is a kombinált teszthez.
5/5 anonim válasza:
Nah erre én is kíváncsi voltam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!