A nőgyógyászom azt mondta, h 6. hetes terhes vagyok, de én ahogy számolgattam még csak az 5. hétben járok.19mmes a petezsákom, de még szívműködést nem látott a doki, azt mondta, h ha 1 hét múlva sem lesz akkor kaparni kell. Mit gondoltok?
Szerintem nyugodj meg.Anyukám mikor terhes volt velem még a legelején vérezgetett egy kicsit,ezért bement a kórházba.Az ügyeletes orvos azt mondta neki,hogy nem lát semmit az ultrahangon,és hogy csinálni kell egy egészségügyi kaparást,mert ez nem is "igazi" terhesség,valószínűleg elhalt a magzat,de ezt majd kaparás után megmondja pontosan.
Anya nagyon megijedt,felhívta sírva a mamámat,aki mondta anyának,hogy ne hagyja,hogy megcsinálják a kaparást,siet be a kórházba,és majd meglátják,mi lesz.
Mamám mikor beért,keresett egy másik dokit,és megkérte,hogy vizsgálja meg ő is anyut.A doki megvizsgálta,és megnyugtatta,hogy nem azért vérzett,mert a magzattal van baj,hanem azért,mert van egy méhszájsebe ,amit a szülés után majd le kell fagyasztani,és hogy ő nem hinné,hogy bármi baj van a magzattal,várjanak türelemmel,és ne egyezzen bele a kaparásba...Pár nappal később már láttak az ultrahangon és aztán mikor eljött az ideje egészségesen megszülettem...Ha anya hallgat az első dokira,akkor sosem születek meg...
Tudom,hogy nem pont u.a. a szituáció,mint a Tied,csak azért írtam le,hogy lásd,hogy az orvosok is tévedhetnek ilyen dolgokban is.Ha szeretnéd ezt a babát ne add fel a reményt,esetleg menj el másik orvoshoz is,és hallgasd meg az ő véleményét is.De az is lehet,hogy 1 hét múlva tökéletesen érzékelhető lesz a szívműködés :).
Tisztában vagyok vele,hogy nagyon nehéz,de próbálj meg nem idegeskedni,gondolj arra,hogy minden rendben lesz.
Szorítok Neked!
23/L (9 hkm)
Nagyon drukkolok Neked,remelem,hogy minden rendben lesz :-)
(2. valaszolo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!