3 éve szedem a fogamzásgátlót, és eddig nem volt probléma (illetve az elmúlt 4 hónapban elég gyéren jött meg a közti vérzés, egyszer ki is maradt - a doki szerint ez normális, és ha nem változik, akkor ír fel erősebbet). Múlt hónapban a fogamzásgátló-szedés első hetén elfelejtettem bevenni egy szemet este, de előtte nap és aznap reggel is voltunk együtt a barátommal. Tudtam, hogy lehetséges a terhesség, de nem izgattam magam, hisz már mindegy volt... Azóta nem is gondoltam rá, nem is voltunk együtt azóta, más okból kifolyólag.
Most ugyan megjött a vérzésem, igaz tegnapra vártam. Viszont pár napja émelygek, és ma egész nap szurkált a mellem. Nem is jutott volna eszembe a terhesség, ha ma egyik ismerősöm nem kezd el poénkodni a "hányingerem van napok óta" kijelentésemre egy "terhes vagy?" kérdéssel egy nagy vigyorral. :)
Tesztet szerintem majd csinálok pénteken vagy szombaton.
2013. ápr. 3. 19:11
1/6 anonim válasza:
Szia. Én is ezt a kérdést teszem fel magamnak kb 2 hete. Ma megjött a vérzésem,igaz csak barna folyásom van, de 4 nappal előbb jött. Én 2 hete érzek hányinger szerű érzést ( a torkomban), meg mellfeszülést, és egyfolytában fáj a hasam,meg szúrkál. Terhes lehetek? Ha holnap erősebben fogok vérezni,akkor tuti hogy nem ? Tesztet azért csináljak hétvégén???? Szerintem Te is hasonló cipőben jársz.
2013. ápr. 3. 19:31
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül.
Én szerintem csinálok majd tesztet, bár meglepődnék, ha pozitív lenne, hisz megjött a vérzés. Viszont soha életemben nem szurkált még a mellem, furcsálltam is egész nap. Mondjuk ha arra gondolok, hogy a doki szerint lehet, hogy már nem elég jó a gyógyszer nekem... Áh, nem tudom. :)
Majd a teszt megmondja! Ha tesztelsz, megírod majd az eredményt? :)
2013. ápr. 3. 19:39
3/6 anonim válasza:
voltam igy en is 2 év fogamzásgátló után, nekem már a tabi szedésének utolsó hóónapjaiban abszolut nem jött meg.Nekem abba kellett hagynom, hányingerem és hasfájásom volt azért mert nem jött meg. Szerintem menjetek dokihoz lehet már nektek sem jó a tabi és szünetelni kell.
2013. ápr. 3. 19:39
4/6 anonim válasza:
Persze. :) Az előbbiekhez még hozzáteszem,hogy február elején hagytam abba a bogyó szedést ,mert már nagyon szeretnénk kisbabát és sajna már nem vagyok 18 éves (37 vagyok!)és ez lenne az első szülésem. Riogatott mindig a dokim,hogy mikor akarok már szülni!? Mert ebben a korban évről évre kevesebb az esély a teherbe esésre. Szóval nem tudom én sem hogy ezek a tünetek azért vannak mert átáll a szervezetem ,vagy tényleg terhes lehetek. Utóbbinak jobban örülnék!!!
2013. ápr. 3. 19:46
5/6 A kérdező kommentje:
Szorítok neked! :)
Én 21 vagyok, nem akartunk még babázni, de ha jönni akar, akkor örömmel várjuk majd. :)
2013. ápr. 3. 20:14
6/6 anonim válasza:
Szia Kérdező. Sajnos én nem jutottam el addig,hogy teszteljek. Megjött a havim,méghozzá elég erős vérzéssel. Terhesség nálam kizárt. Az Elevittől lehettek tüneteim. :( Majd legközelebb :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!