Ilyen még nem történt velem, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Az első clostys hónapomon vagyok túl, keddre nem várom. Pár napja észrevettem, hogy néha érzek szurkálásokat, húzásokat az alhasamban, ilyenkor távozik egy kis élénkpirosas vér vagy barna, van, hogy ki sem folyik, csak törléskor veszem észre. Utána visszatér a fehér folyás. Lehet tesztelnem kellene? Vagy ez a hónap elveszett?2013. dec. 8. 18:09
1/1 anonim válasza:
szia bár én nem tapasztaltam anno ilyet a clostyval lehet a hormonok rakoncátlankodnak neked de ha már késik nyugodtan tesztelhetsz és ha pozi akkor menj az orvoshoz és kérj progeszteron pótlást mert azért van pecsételés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!