Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek lehetnek? Mit...

Szellemek lehetnek? Mit gondoltok minderről, és veletek történt-e már hasonló?

Figyelt kérdés

Anyukámmal történtek az alábbi esetek:

1:

kb egy éve felébredt éjszaka, és ahogy kinyitotta a szemét, egy kopasz férfi alakot látott maga felett, aki mintha éppen ráhajolna, a mellkasán még nyomást is érzett, tényleg, mintha ránehezedett volna valaki. Mivel rajta kívül -elméletileg- csak három húgom volt vele otthon, rögtön csukott szemmel elkezdett kapálózni, elhessegetni az alakot. Pár másodperc múlva felnézett, addigra az alak eltűnt. Arcát, ruházatát nem látta, mert sötétben csak a körvonalai látszottak, hangot nem hallatott, ajtó, ablakok zárva, emeleten van a szobája. Meg van győződve róla, hogy nem álmodott, mert utána rögtön ugrott bekapcsolni a tv-t, és húgaim szobájába is benézett, hogy minden oké-e.

2:

Ebben viszont szinte biztos, hogy álmodta, ezt inkább csak érdekességként írom le.

Ez is éjszaka történt. Felébredt, és mikor felnézett, egy fehér farkaskutyát látott benézni a szobájába (nincs kutyájuk). Azért biztos, hogy álmodta, mert az állat rögtön kiment a szobából, és fel-le kezdett futkározni a folyósón, viszont ezt az ágyon fekve nem láthatta, mert onnan nem látni ki a szobából.

3:

Pár napja történt, hasonlít az első esetre, szintén nem tudja, hogy álmodta-e, vagy tényleg megtörtént.

Felébredt éjjel, és egy alacsony, teltebb, göndör hajú nőalakot látott az ajtajában állni. Nem ijedt meg, mert mamám épp náluk volt látogatóban, és hasonló alkat ő is. Viszont szólongatta, hogy -Anyu? Baj van?

Nem válaszolt, erre anyukám felkelt, közben szólt hozzá, hogy -Anyu...?

És ahogy féllábbal kiszállt az ágyból, az alak szétfoszlott. Anyukám elmondása szerint csak annyit mondott, hogy "Basszus...":)

Erre a történetre van egy elméletünk: anyukám anyósa elég borzalmas körülmények között halt meg tavaly nyáron, ami eléggé megrázott mindenkit, de főleg anyukámat. A piacra menet, az iskola előtti buszmegállóban esett össze, húgom osztályfőnöke hívta fel, hogy mi történt az anyósával. Ő rögtön odament, és végig fogta a kezét, míg a mentők kiértek. Mikor a mentősök ránéztek, meg sem próbálták újraéleszteni, mert látták rajta, hogy már halott, állítólag még csak meg sem vizsgálták. Anyukámnak kellett megvárnia a rendőröket (mivel közterületen halt meg), neki kellett ott rögtön temetési vállalkozót választani, majd a halottszállítót megvárnia. És mindezek után neki kellett felhívnia a külföldön dolgozó férjét, akiről tudta, hogy csak napok múlva ér haza.

Nem sokkal a halála évfordulója után jelent meg ez az alak, és eléggé hasonlítottak egymásra mamámmal, csak az alaknak -akárcsak anyukám anyósának- picit hosszabb volt a haja. Szerintünk az ő szelleme lehetett, már ha ez lehetséges.

Volt egy álma anyukámnak mindezek előtt, aminek az egészhez köze lehet: álmában egy nő arra figyelmeztette, hogy mielőbb el kell mennie orvoshoz, neurológushoz (agy). Arra gondolunk -attól félünk-, hogy anyukámnak agydaganata lehet, és ez okoz nála hallucinációkat, és mindez figyelmeztetés számára. Lehetséges?

Rosszindulatú, gúnyolódó bunkók kíméljenek, nem vagyok rájuk kíváncsi!!!

A többieknek köszönöm!

2013. júl. 1. 21:39
 1/8 anonim válasza:
az én apukám mikor katona volt akor ördög űzésen vet részt és a katona társa fel olvasot valamit a bibliábol és akor a őrdőgnek vagy valami személynek ez nem tetszet és az asztal el kezdet remegni és hirtelen aki olvasta a bibliát asztalostul mindenestűl neki vágta a falnak és meg jelent egy piros forma apu tejesen be parázot a másik meg szelem idézés volt az első mikor meg idészték a katona társa hugát aki sajnos 16 évesen auto balesetbe el hunyt és meg idészték majd utána meg jelent a szelem és el kesztek hozá beszélni majd a szellem apu álitása szerint aszt monta szeretlek apu és kőzeledet hozá a szellem át ment a falon majd el tűnt a másik pedig ugyan ez volt csak akor 4 gyertya volt le téve egy asztara és a ficko oda rakot a egyik gyertyához 1 képet majd el olvasot valamit a bibliábol és egy kérdést tet fel és a kérdés igy szolt it vagy papa a fickonak a kezébe volt egy tol egy papir az asztalra le téve és a fickonak mozgot a keze és a papája aszt irta le hogy igen fiam a katona álitása szerint nem mozgata a kezit valamint ez egy nagyon rémisztő tőrténet hogy apukámat valamint 3 katona társát ki kűtét őrkődni a telepen 4 torony volt éles lőszer a fegyverel a fegyver tipusát ugyan nem tom de a tőrténet ugy volt hogy a ficko szorakozot a fegyverel ugye csutkára volt tőltve a ficko fel huszta a fegyvert ki bisztositota és a katona társa felé forditota majd lőt az apu álitása szerint a ficko meg halt a másikat aki lőt had biroság elé álitotak és elitéltek rá menyi1 honap mulva furcsa halálba meg halt a celatársa szerint előb aszt monta álmába hogy ne báncs majd sikitot egyet és meg halt a cela társ be számolása szerint egy furcsa alakot látot nála volt a fegyver valamint az egyenruha és egy lővedék nyom a fején bocs a helyes irási hibákért
2013. júl. 1. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

az olyanok, amiket úgy irtál le, hogy az ágyban rögtön ébredés után látta, azoknál tudott mozogni? mert ha csak feküdt, nyomást érzett a mellkasán és hallucinált, akkor az tuti hogy alvásparalízis volt: [link]

ahol tudott mozogni, ott lehetett szellem. az agydaganatos elméleted egész valószínű de csak akkor tudhatod biztosra, ha kijöttek az eredmények. kívánom, hogy ne legyen beteg anyukád. :)

2013. júl. 2. 00:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Kettesnek:

igen, tudott mozogni, a férfinél kapálózott, hogy elzavarja, az asszonynál pedig felült az ágyon és beszélt is hozzá (azt hitte mamám az).

Arra gondoltunk még, hogy talán felébredt, de még félálomban volt, és álmodta ezeket, csak mivel az ébredés szélén volt már, valósnak hitte. Nekem olyan szokott lenni, hogy álmomban zuhanok vagy megbotlok, és az ágyon fekve elkezdek ennek megfelelően mozogni, mint mikor megbotlik az ember és próbál korrigálni, hogy ne essen el. De én ezek után ébredek fel.

Mindenesetre érdekes és még most is feláll a szőr a karomon...:)

Az orvost pedig természetesen beejtjük, csak mindenhova hónapokkal előre kell időpontot kérni...

2013. júl. 2. 08:37
 4/8 anonim válasza:

Szerintem lehettek ezek szellemek, én már hallottam olyanról, hogy éjjel felkeltettek valakit.

Meg még az alvásparalízisre gondoltam, de az így kiesett. :(

A 2. példával kapcsolatban: A kutya álmokban barátot jelent, ha ez számít..

Remélem rendeződnek a dolgai, nem kellemes így élni.

2013. júl. 2. 09:40
 5/8 cili cica ***** válasza:
Szia nem tudom mi lehetett de anyudnak remélem semmi baja nem lesz! :/
2013. júl. 2. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Az agydaganat nem okozna ilyen szintű hallucinációkat...
2013. júl. 2. 16:32
 7/8 Napkiraly ***** válasza:
szerintem is érdemes meglátogatni a neurológust
2013. júl. 2. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel ébredéskor voltak ezek, érdemes először orvost keresni és tőle meg kérdezni hogy mik lehetnek az okok efféle dolgoknak, feltéve ha napközben semmit sem lát, ehhe hasonlókat!
2014. jan. 21. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!