Vasárnap voltam 17 hetes, és már pár hete éreztem, h mozog a kicsi, de már több napja nem érzem? Másnál is történt hasonlo, vagy lehet, h eddig nem is Őt éreztem /szerintem az lehetetlen/ de mit gondoltok rola?
Semmi fájás,vérzés nincsen,csak egyszerüen kicsit félek nehogy baj legyen a picivel.
Nagyon köszönöm,h válaszoltok.
Szerencséd van, hogy ilyen korán érezted már a mozgását. Szerintem ne aggódj, ilyenkor olyan pici még, hogy csak akkor érzed, ha megfelelő pózban van hozzá. Én először 19 hetesen éreztem a mozgását, és utána sem minden nap, egészen a 21. hétig!
Boldog babavárást! :o)
Nagyon köszönöm neked,h válaszoltál.
Neked is nagyon boldog babavarast
Neked is nagyon köszönöm a válaszodat,kicsit megnyugodtam.
Nagyon boldog babavárást kívánok neked is.
Én a 15. hét körüléreztem elősször kismanót és a 20. hétig én is egyfolytában stresszeltem ,mert sokszor nem éreztem a mocorgást, és lesz még utánna is olyan hogy nem mozdul egy nap és olyankor én is a hajam téptem hogy mikor akar felébredni ,hogy végre megnyugodhassak :). De most már 26 hetesen aktiv kis örökmozgó és most azon agyalok hogy ha ilyen lesz születése után is akkor vaószinü hogy csak 2 perceket fogok naponta aludni : )
Egyszóvalnyugi mig nincs görcs ,ő még most sokat pihen.
Jó babavárást
Köszönöm szépen neked is,már egy kicsit megnyugodtam.
Nagyon boldog babavárást kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!