Mit gondoltok az orvosomról? A szülés közben történt?
Örülj, hogy semmi gond nincs. Szerintem hagyd ott a p..ba.
Az én babám koraszülött lett az orvosom miatt, mert nem bírt egy kis bakteriális fertőzést kikezelni és megrepedt a burok. Mikor 6 hetes kontrollon meg mertem említeni a dolgot azt mondta, hogy ne reklamáljak örüljek, hogy a babám jól van.
Na az én pénzemből nem fog többet benzint venni az x6-ba az tuti.
Azért azt is tudnod kell, hogy van egy bizonyos szakmai protokoll, amit be KELL tartaniuk az orvosoknak, és ide tartozhat az is, hogy bizonyos beavatkozásokra csak pl. az osztályvezető főorvos adhat engedélyt.
Mikor jártam szülésfelkészítőre, nekünk például elmondták, hogy túlhordás esetén mi a protokoll az osztályon, milyen vizsgálatra mikor és kinél kell megjelenni, és hogy a végső szót csak 2 orvosnak van joga kimondani.
Szerintem egy picit túlreagálod a dolgot, én nem látok semmi kivetnivalót ebben. Persze, hogy reggel 8-kor jött a főorvos, mivel nem ő volt az ügyeletes, neki akkor kezdődött a műszak. Nyilván ha baj lett volna a babával, sürgős beavatkozásra lett volna szükség, megcsinálja a dokid. (pl. császár)
Egy szülésnél 2 ember élete a tét minimum! Egy szülő nő , akkor tud nyugodtan vajúdni, ha megbízik az orvosában! Akkor és ott, mint tudjuk, minden felerősödik, a kétség is sajnos, így szerintem is jobb, ha váltasz! Annyi szülészorvos van, akinél nyugodtan világra tudod hozni a második gyermeked! (Én a 4. orvosnál éreztem azt a bizonyos feltétel nélküli bizalmat, és bár ő sem dönthetett az ügyeletes főorvos véleménye nélkül, mivel egy állásponton voltak, így nem merült fel bennem kétség, hogy esetleg nem érzi mi történik velem és kisfiammal. Másfél órán át kellett elengednem a toló fájásokat, leírhatatlanul fájt, de ezekért a hosszú percekért, melyek egymásba értek, nem hibáztatom az orvosom, hisz így elkerülhettük a császármetszést!)
Fő a bizalom! Ha az nincs, akkor meg kell keresni máshol, más valakinél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!