Ki nem várja Januárban?
Figyelt kérdés
Tudjátok... új hónap, új remények.2013. dec. 5. 13:00
31/45 A kérdező kommentje:
Valakinek esetleg valami jó híre? :)
2014. jan. 8. 14:05
32/45 anonim válasza:
28-as vagyok Márti. Tünet van de hétvégén tudom meg. Ma még negatív volt talán pàr nap múlva már nem:-)
33/45 anonim válasza:
Én a 14. ciklusnapon járok és igencsak furcsa a görbém eddig. Két és fél hét után hétfőn újra dolgoztunk és egyik munkatársnőm megállapította, hogy biztos terhes vagyok, mert valahogy más az arcom... jót mosolyogtam, de azért itthon a tesztelés volt az első, tiszta hülye vagyok... :))) Merthát 2 hete megjött és a szokásos volt és azóta sem volt semmi terhes tünet. De az ember rögtön elkezd álmodozni.... :)))
A görbém: [link]
35/45 ikszdéé31 válasza:
Én január végére nem várom. Mi már 10 hónapja próbálkozunk sikertelenül. 1hete hétfőn, és kedden voltunk együtt ovu körül. Most meg beteg lettem, fáj a fejem, a torkom, meg még náthás is vagyok. És ha ez nem elég fáj a jobb petefészkem folyamatosan. Néha úgy érzem, hogy feladom :'( Úgy beszéltem meg a dokival, hogy ha még 4hónapig nem sikerül, elmegyek az összes létező kivizsgálása a párommal együtt. 21/L
36/45 HorváthNikoletta válasza:
hu jó sok ideje próbálkoztok ahhoz képest milyen fiatal vagy mi csak 4 hónapja próbálkozunk remélem jövőhónapban nem jön meg sok sikert nektek is
37/45 ikszdéé31 válasza:
Igen, nagyon nehéz, a párom külföldön dolgozik. Nem mindig "ovu-kor" van otthon, de nagyon remélem, hogy ez az év nekünk is sikeres lesz, de még jobb lenne ha már a kövi tesztem pozitív lenne. :)
38/45 A kérdező kommentje:
Huh 21 évesen ki hinné, hogy ilyen nehéz :S Sajnálom, de reméljük mindenkinek összejön, szurkolok Nektek! :)
2014. jan. 21. 14:14
39/45 ikszdéé31 válasza:
Én sem hittem volna. Köszönöm, én is szorítok nektek...
40/45 HorváthNikoletta válasza:
az én párom is külföldön dolgozik aztán mi se mindig ovukor vagyunk együtt sajnos de majd februárban kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!