Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Januárban?

Ki nem várja Januárban?

Figyelt kérdés
Tudjátok... új hónap, új remények.

2013. dec. 5. 13:00
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Sajnos 5 napos késéssel az éjjel nekem is megjött, így csatlakozom :( Nagyon el vagyok kenődve... de gondolom itt mindenki tudja mit érzek:( Lili
2013. dec. 10. 07:13
 12/45 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel Lili. Tudjuk mennyire rossz, de éltessen az a remény, ami bármikor egy csodás ajándékot hozhat az életedbe! Lehet, hogy ez a következő hónap lesz;)
2013. dec. 10. 11:27
 13/45 anonim ***** válasza:
Nekem is megjött már egy hete, pedig nagyon bizakodtam. Átéltem már azt is, amit Ti, mert az első babóm nagyon nehezen jött össze, és hiába mondták, hogy ne görcsöljek rá, nem tudtam, azt hogy lehetne. Még most is izgatott vagyok, pedig már van egy csöppségem, így ha nem is lesz több, nem leszek a padlón, de azért nagyon várom!!! Szurkolok mindenkinek, kitartást és erőt kívánok!
2013. dec. 10. 16:31
 14/45 anonim ***** válasza:

Sajnálom Lili!

Ez a legrosszabb, amikor nem elég hogy megjön, de ráadásul késve, hogy még reménykedj is. Nekem a 3. próbálkozós hónapban volt ilyen, késett 1 hetet, már jól beleéltem magam hogy terhes vagyok. Végül a 30. napon megjött (ekkor már 2 negatív teszten túl voltam, de gondoltam, biztos még kell 1-2 nap, hogy kimutassa). Soha életemben nem volt ilyen hosszúságú ciklusom, nálam a 26 nap volt a rekord.

Én most valamiért attól félek, hogy talán nincs is peteérésem. Tojásfehérje nyákom nem szokott lenni, de pozitív ovutesztem igen, de azt olvastam hogy még akkor se 100% hogy valóban van ovu.

2013. dec. 10. 17:49
 15/45 anonim ***** válasza:

utolsó, hődet szoktad mérni? Amennyire én tudom a görbéből már nagy valószínűséggel lehet következtetni, hogy van-e ovu vagy nincs. Érdemes kipróbálni szerintem. Sosem volt ilyen hosszú ciklusom, nekem is a 26 nap szokott lenni az átlag.Túl vagyunk egy sikertelen terhességen, ez sem könnyíti meg az egészet. Nagyon vágyom rá, hogy sikerüljön, ugyanakkor aggódom, hogy ha sikerül is, rendben leszünk-e...

Ti hogy vagytok? Lili

2013. dec. 10. 21:05
 16/45 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem nagyon jó dolog a hőmérőzés. Attól is megkímél, hogy hiába reménykedj. Ha mérsz egy két hónapot, akkor látod, hogy mikor van fenn a hőd, és hány napig. Mert a ciklus hossza növekedhet akármitől, de a fenti hő csak akkor marad hosszabb ideig magasan, ha babó van a dologban. Szóval csak bíztatok mindenkit, mert sok mindenre jó öndiagnosztika szempontjából is. Látod van-e peteérésed, látod, hogy elég idő van-e a beágyazódásra, és még sok más...
2013. dec. 11. 13:36
 17/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok, most először vettem ovu tesztet. Akinek van tapasztalata segítene mikor érdemes tesztelni vele? A ciklusomon a mostani késés után nehéz kiigazodni, de 23 és 30 nap között van kb. Kérdező, remélem nem bánod, hogy én is kérdezek, de valamelyest témába vág a dolog. Lili
2013. dec. 12. 20:16
 18/45 A kérdező kommentje:
NA hát én csak külső megfigyelő leszek majd a januári hónapban is, mert amikor a ciklus.hu beírta az ovum nem voltunk együtt a párommal... ebben a ciklusomban még egyáltalán nem, nem hogy akkor:( Szóval mindenkinek hajrá :) Azért itt vagyok veletek és nagyon szorítok!
2013. dec. 21. 16:18
 19/45 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok egy hát azért írok mert van egy kis pronlémám október közepe óta nem szedek gyógyszert novemberben barnás volt a mensim most dec 21re vártam de még semmi tesztet csináltam és negatív mi lehet a baj?
2013. dec. 24. 15:31
 20/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem ma reggel, a 33. napon megjött :( Hiába láttam a hőgörbémen és a nega ovu teszteken, hogy ebben a hónapban nincs peteérés, azért tegnap este picit már bizakodtam. Kicsit most szomorú vagyok, de talán a január már a miénk lesz :) "Sz"
2013. dec. 26. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!