Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet növelni a teherbees...

Hogy lehet növelni a teherbeesés esélyeit? Hisztek a kinai fogantatási naptárban?

Figyelt kérdés
milyen póz ? vagy gyógyszer vagy egyéb praktikák ?

2013. dec. 4. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Dehogy hiszek a naptárakban!

Mi akkor voltunk együtt, amikor kedvünk volt. Nem nézegettem még a rendes naptárt sem, nehogy a kínait.:)

Egyszer kíváncsiságból megnéztem, hogy a nem tudom milyen, valószínűleg kínai naptár szerint milyen nemű gyerekem lesz, hát nem jött be. Lányt írt, fiam lett.:)

Egyébként 7 hónap alatt estem teherbe.

Én nem is hiszem, hogy bármilyen különleges praktikára lenne szükség. Ha van két egészséges ember, akik egész hónapban szoktak együtt lenni, akkor össze fog jönni. Ha bárkivel bármilyen gond van egészségügyileg, vagy ritkán vannak együtt és pont jókor nincsenek együtt, akkor lehet gond, hogy nem jön össze vagy csak sokára.

2013. dec. 4. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szex után a lábaidat rakd a falnak ,úgy hogy L alakban legyél ,a törzsed vízszintesen a lábaid függőlegesen.

2013. dec. 4. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem hiszek benne! Tudom,hogy mikor foganhatott a fiunk! Ehhez képest a kínai naptár teljesen máshova tette volna a termékeny napomat! :)

Abban hiszek,hogy együtt kell lenni, ha lehet nem egy hónapban egyszer, és ha nem jön össze egy év alatt,akkor dokihoz menni.

Nekem ez a lábfelrakás meg kicsit illúzió romboló. Nem azt mondom,hogy ne próbálja meg,ha már hónapok óta nem jön össze, de sokan az első éles hónapban, már égnek álló lábbal fekszenek szex után, ahelyett,hogy egymást simogatnák!

2013. dec. 5. 05:18
 4/4 A kérdező kommentje:
én sem hiszek benne :) nem igen jött ki énrám mivel igencsak lány vagyok :) fogamzásgátló után mennyi idő míg kiürül a szervezetből? olyat is hallotam ha rögtön teherbeesik az ember akkor az nem tul jó, bár ezzel nem értek eggyet
2013. dec. 6. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!