Vannak is PCOS-s/IR-es kismamák/anyukák? Leirnátok röviden a történetetek? Már nagyon elvagyok keseredve.
szia IR, PCO, pajzsmirigy alulműködés, ilyen bajaim vannak + rövidebb a méhnyak alapból és szurnom kell magam terhesen véralvadás gátlóval.
IR,PCO TSH ha kezelve van akkor nincs mitől aggódnod! nekem tavaj volt egy terhességem amikor még nem tudtam ezeket a problémákat hogy van és sajnos el is vesztettük a picurt a 8. héten. most kezelve van minden és diéta és 20hetes kismama vagyok :) Ha van egy jó orvosod aki oda figyel ezekre és te is be tartod amit kell akkor össze fog jönni a picur vagy ha már terhes vagy akkor minden rendben lesz! ha kismama vagy hány hetes terhes vagy?
Tavaly nyáron diagnosztizálták nálam dianelle-vel kezdtem a pályafutásom.Aztán eldöntöttük egy fél év után,hogy akkor vágjunk bele a babaprojektbe.Az orvos azt mondta,hogy ne szedjek egyenlőre semmilyen gyógyszert sem fél évig meglátjuk,hogy mit alkot magától a szervezetem hozzáteszem,hogy diabéteszem nem volt mellé.Mikor vissza kellett volna mennem a dokihoz nagyon elvoltam keseredve,hogy nem lettem terhes és még a menzeszem sem jött meg,úgy döntöttem beleszarok és nem szedek rá semmit,eddig is megvoltam,ezután is megleszek.De ezután már más dolgokkal kellett foglalkoznom ugyanis kiderült,hogy epilepsziám van.Ekkor annyira nem izgatott a gyerek dolog,fontosabb volt,hogy előbb legyen rendben a szervezetem.Hónapokig jártam orvoshoz mire elkezdtek kezelni,mivel a nappali EEG-m nem mutatta ki,hogy baj lenne.Az orvos felírt egy Lamolep nevű gyógyszert,de csak bébi adagban,és láss csodát rá egy hónapra spontán teherbe estem.Megszűnt minden panaszom,eltűntek a pattanások és ott dobog a kis csodának a szíve a méhembe,Mikor megtudtam köpni,nyelni nem tudtam azt hittem,hogy sose lesz gyerekem és még akkor is ezért sírtam mikor már ott volt a hasamba.Tehát szerintem két dolog az egyik minden agyban dől el,ha nagyon görcsösen szeretnéd nem fog sikerülni(régen ettől a mondattól én is hánytam,de tényleg igaz)A másik,hogy lehet,hogy olyan betegség hozza elő ezt a szindrómát amire nem is gondolunk,lehet nem közvetlenül,de közvetetten biztos.
Sok sikert és gyógyulást kívánok!
10 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!