Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak is PCOS-s/IR-es kismamá...

Vannak is PCOS-s/IR-es kismamák/anyukák? Leirnátok röviden a történetetek? Már nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés

2013. dec. 4. 16:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Agyban dől el minden. Bár nagyon nehéz nem foglalkozni a dologgal, valahogyan mégis alakul. Bár ki nem állhattam, mikor azt mondták, ne gondoljak rá. Ez lehetetlen!!! Nekem szerencsére enyhe tüneteim voltak a PCO-val: hízás, pattanások, hormonproblémák, szőrösödés, vércukor ingadozás, de a szérum inzulin nem volt kiugróan magas. Fél éves Metformin szedés után minden enyhült, fogytam, de a baba nem jött még 5 évig. Bár a férjemnél is voltak gondok. Nem adtam fel teljesen a babát, de már berendezkedtem gondolatban is egy baba nélküli életre, és öregségre (35 évesen), amikor egyszer csak nem jött meg. Éppen készültünk egy nagy kirándulás sorozatra a barátokkal.És mégis, soha jobbkor nem is érkezhetne!Most 37 hetes vagyok, és nagyon várom már a picimet. Ne add fel, de egy kicsit próbálj más dolgokkal is foglalkozni: új hobbi, tanulás. Bármi,ami tényleg eltereli a figyelmed. Ha nekem azt mondják egy éve, hogy ez beválik, körberöhögöm, és mégis!!!
2013. dec. 15. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!