Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki dec.5-re (+-1 nap)...

Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 15:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Van még itt valaki akinek a múlt hónapban nem sikerült?
2010. jan. 3. 16:04
 62/65 anonim ***** válasza:
Elvileg én holnapra nem várom. Fájnak a melleim, és tegnap fájt a hasam miután kifújt a szél.
2010. jan. 3. 19:23
 63/65 anonim ***** válasza:
hát én jövő hét végére nem várom úgyhogy én még korán vagyok csak érdekelt hogy sok lelkes babára vágyóból mennyi van még itt. fölöslegesnek tartottam egy újabb kérdést kiírni hogy "ki nem várja jan. 6-8 környékén :)
2010. jan. 3. 20:32
 64/65 anonim ***** válasza:
ja amúgy tesztelsz vagy csak várod hogy ne jöjjön meg?
2010. jan. 3. 20:33
 65/65 A kérdező kommentje:
Lányok, már új kérdésben vagyunk, ez a jan 5 (+/-1) napra nem várók kérdése. Ezt is én írtam ki, és februárra is kiírom hamarosan :)
2010. jan. 3. 22:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!