Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!
Sziasztok Csajok!
Nekem sajna hamarabb jött meg 2 nappal mint kellett volna! :(((((((((
Igaz én 30-ra nem vártam!
Nektek még szorítok nagyon!
Sylk
Sajnálom :( Szurkolok, hogy a következő sikerüljön!
És köszi, hogy drukkolsz nekünk!
sziasztok ismét én akinek a nyák alapján csak 8-9 körül kéne nem jönnie. sokszor van megjön érzésem már most, pedig még addig lenne idő, még akkor is ha megjön...
iszonyatosan fájnak a mellbimbóim, feküdni se tudok rajtuk, állandóan ennék és aludnék. reggel ébredés után megnéztem a hőm (ilyenkor utálom ,hogy nem vezetem) 37,1 volt hüvelyben
hát reménykedem
szurkolok Nektek is, és a kövi hónapra annak, akinek most sajna megjött!!
mi a helyzet csajok??? hogy vagytok??
ha tegnap a méhszáj középen volt ma meg már fent, az jót jelent?
hát én is csak az utóbbi időben nézegetem, mióta aktívan forumozok :D
hát megmosom a kezem és mintha tampont raknék fel felnyúlok magamnak és megnézem hol van. mivel már nem egyszer csináltam nagyjából már meg tudom állapítani, hogy mikor van lent, vagy fent. volt hogy annyira lent volt, hogy épphogy beraktam az ujjam és már éreztem is. most meg eléggé fel kell nyúlnom, hogy érezzem és még kemény is. én úgy tudom, hogy az elég jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!