Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki dec.5-re (+-1 nap)...

Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 15:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:

sziasztok !

voltam bőrgyógyásznál és azt mondta valamire allergiás vagyok, de nem tudja megmondani mire, mivel mondtam neki h semmi ujat nem használtam, ettem, ittam mostanában.

szóval adott calciumot (impulla) és olyan kenőcsöt ami biztos nem árt, ha baba van. mert ő is mondta, hogy hááát, mindenképp csináljak tesztet:D:D

hétvégén írom az eredményt!

E

2009. dec. 4. 19:22
 52/65 anonim ***** válasza:
bocsi impulla helyett ampulla:D:D
2009. dec. 4. 19:23
 53/65 A kérdező kommentje:

Már meg is jött a mensi, bár még csak vérfoltos... olyan mintha meg sem lenne igazából... elég fura :S A hőm visszament 36,5-re... a fene sem érti mi van velem.

Jövő hónapban szívesen "taliznék" ismét a negatívosokkal! Hátha most összejön! Jézuska igazán besegíthetne :)

2009. dec. 5. 10:24
 54/65 anonim ***** válasza:

hát nagyon sajnálom...:(

én meg megvettem a tesztet, de csak holnap reggel akarom használni és olyan nehéz:D

még semmi ma van a 31.napom. bár van néha megjön érzés, de egyáltalán nem görcsölök...

azért megírom majd holnap az eredményt, ha nem baj...

nektek boldog Mikulást, és bízzatok Jézuskában!!

2009. dec. 5. 10:43
 55/65 A kérdező kommentje:
Most meg már nincs semmi mensi... a hőm 36,8, és most vettem észre, hogy a tegnapi negatív teszten (amit még nem dobtam ki) van egy nagyon-nagyon halvány csík. Most akkor mégis lehet baba? Hát már meg lehet őrülni ettől...
2009. dec. 5. 19:20
 56/65 anonim ***** válasza:

Szia!

Már írtam ide,de nekem sajnos megjött időnap előtt! :(

Így pont karácsonykor nemvárom!!!

Remélem ezt hozza a Jézuska! :))

Ami téged illet,szerintem próbálj egy tesztet ki hétfőn mert még lehet,hogy baba is van!!!

Nagyon drukkolok!

2009. dec. 6. 08:04
 57/65 anonim ***** válasza:

Kérdező! csináltál tesztet???

én igen tegnap és sajna negatív, de még reménykedem, mert nem is jött meg és még mindig 37-37,1 a hőm...

Többiek?????

írjon már valaki jó híreket, hátha jó hatással van ránk is:D

2009. dec. 7. 06:39
 58/65 A kérdező kommentje:
Csináltam, és negatív lett :(
2009. dec. 7. 14:22
 59/65 anonim ***** válasza:

én hol el vagyok kenődve, hol bizakodok. szinte percenként változik :)

most pozitív vagyok ebben a hónapban újra nekifutunk és ismét izgulhatunk az eredményért és nem csak a párommal kette, hanem itt is izgulunk egymásért.

szeritem ez tök jó.

2009. dec. 8. 19:14
 60/65 A kérdező kommentje:
Én is pont így érzem magam :) Ha látok egy babát, fülig ér a szám, aztán rögtön elkenődök, hogy nekünk meg nem jött össze... az elsőt még el is vetéltem... szóval teljesen normálisnak tartom ezt az ingadozást.
2009. dec. 9. 07:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!