Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!
sziasztok !
voltam bőrgyógyásznál és azt mondta valamire allergiás vagyok, de nem tudja megmondani mire, mivel mondtam neki h semmi ujat nem használtam, ettem, ittam mostanában.
szóval adott calciumot (impulla) és olyan kenőcsöt ami biztos nem árt, ha baba van. mert ő is mondta, hogy hááát, mindenképp csináljak tesztet:D:D
hétvégén írom az eredményt!
E
Már meg is jött a mensi, bár még csak vérfoltos... olyan mintha meg sem lenne igazából... elég fura :S A hőm visszament 36,5-re... a fene sem érti mi van velem.
Jövő hónapban szívesen "taliznék" ismét a negatívosokkal! Hátha most összejön! Jézuska igazán besegíthetne :)
hát nagyon sajnálom...:(
én meg megvettem a tesztet, de csak holnap reggel akarom használni és olyan nehéz:D
még semmi ma van a 31.napom. bár van néha megjön érzés, de egyáltalán nem görcsölök...
azért megírom majd holnap az eredményt, ha nem baj...
nektek boldog Mikulást, és bízzatok Jézuskában!!
Szia!
Már írtam ide,de nekem sajnos megjött időnap előtt! :(
Így pont karácsonykor nemvárom!!!
Remélem ezt hozza a Jézuska! :))
Ami téged illet,szerintem próbálj egy tesztet ki hétfőn mert még lehet,hogy baba is van!!!
Nagyon drukkolok!
Kérdező! csináltál tesztet???
én igen tegnap és sajna negatív, de még reménykedem, mert nem is jött meg és még mindig 37-37,1 a hőm...
Többiek?????
írjon már valaki jó híreket, hátha jó hatással van ránk is:D
én hol el vagyok kenődve, hol bizakodok. szinte percenként változik :)
most pozitív vagyok ebben a hónapban újra nekifutunk és ismét izgulhatunk az eredményért és nem csak a párommal kette, hanem itt is izgulunk egymásért.
szeritem ez tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!