Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki dec.5-re (+-1 nap)...

Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 15:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:

biztos nem érezted? ha nem találod, akkor valószínű tényleg jól fel van húzódva és az ilyenkor már nagyon jó jel tud lenni, mivel a menszi közeledtével ereszkedik lefelé, de ha baba van akkor "elbújik" hogy megvédje a magzatot a fertőzésektől.

hát szurkolunk ezerrel:D:D

közben csajszik írjatok, ha valaki már tesztel pozitívat, vagy ha megjön az is írjon és megpróbáljuk vigasztalni!

E

2009. dec. 2. 06:32
 42/65 A kérdező kommentje:
Tényleg nem éreztem semmit... de jó lenne, ha ez azt jelentené, hogy ott van bent a baba!!! :D
2009. dec. 2. 07:36
 43/65 A kérdező kommentje:
Írjatok, hogy mi a helyzet.... :)
2009. dec. 2. 07:37
 44/65 anonim ***** válasza:

Peteérés utáni 15. napon negatív tesz. Kezd fájni a hasam és a cicim és kezd picit megjönni :( Ez van.

Ebben a hónapban folytatjuk :)

2009. dec. 3. 11:56
 45/65 A kérdező kommentje:

Hogy érted, hogy kezd megjönni? Már vérzel? A barátnőmnek két hét után szintén nem mutatta ki a teszt, csak 3 hétre rá...

Hát sajnálom, ha mégse :( De ne add fel, köv. hónapban sikerülhet!

2009. dec. 3. 13:07
 46/65 anonim ***** válasza:

sziasztok!

most nagyon rossz a hangulatom:(

most olvastam, hogy egy kérdező akinek volt pozi tesztje elkezdett vérezni:( olyan rossz ilyet olvasni, de remélem nem lesz vele semmi baj...

És most meg itt is olvasom, hogy egy Válaszolónak megjött...

hát én tényleg mindjárt sírok...:(:(

Többiek? hogy vagytok??? nekem ma a tegnapi 36,9 után visszaugrott a hőm 37-re, a méhszájamat el se tudom érni...

vasárnap lesz párommal fordulónk is, Mikulás is... akkor fogok tesztelni hátha kapok jó kis ajándékot!!!

IRJATOK!!!!!!!!!

2009. dec. 3. 14:58
 47/65 A kérdező kommentje:
nekem is ma reggel ugrott fel a hőm 37-re :D
2009. dec. 3. 15:41
 48/65 A kérdező kommentje:

Hát lányok, ma reggel teszteltem, és negatív lett... a hőm is leesett :(

Nektek azért sok sikert!

2009. dec. 4. 05:05
 49/65 anonim ***** válasza:

:( nagyon sajnálom!

nekem ma egy nem értékelhető 37,1 fokom volt, mert sokat mozgolódtam és alig aludtam az éjszaka, egyik napról a másikra kiütéses lettem ma megyek dokihoz, mert meghülyülök így a hétvégén :(:(

többiek???

írjatok, hogy mi van veletek én maradok a hétvégi tesztelésnél, a vasárnapnál. holnap kapom a teszteket:D

sok drukk, kedves Kérdést feltevő ne szomorkodj, hátha a Karácsony lesz a Te időd!!!

2009. dec. 4. 06:42
 50/65 anonim ***** válasza:

a kezd megjönni nekem azt jelenti, hogy előtte van barnázás és az megy át vérzéssé.

sajnálom hogy Te is negatív lettél. :(

kéne valami összesítés hogy kinek sikerült kinek nem. :)

és akiknak nem sikerült jövő hónapban újra folytathatjuk itt együtt az izgulást :)

ti beoltattátok már magatokat? vagy be fogjátok?

2009. dec. 4. 09:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!