Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!
biztos nem érezted? ha nem találod, akkor valószínű tényleg jól fel van húzódva és az ilyenkor már nagyon jó jel tud lenni, mivel a menszi közeledtével ereszkedik lefelé, de ha baba van akkor "elbújik" hogy megvédje a magzatot a fertőzésektől.
hát szurkolunk ezerrel:D:D
közben csajszik írjatok, ha valaki már tesztel pozitívat, vagy ha megjön az is írjon és megpróbáljuk vigasztalni!
E
Peteérés utáni 15. napon negatív tesz. Kezd fájni a hasam és a cicim és kezd picit megjönni :( Ez van.
Ebben a hónapban folytatjuk :)
Hogy érted, hogy kezd megjönni? Már vérzel? A barátnőmnek két hét után szintén nem mutatta ki a teszt, csak 3 hétre rá...
Hát sajnálom, ha mégse :( De ne add fel, köv. hónapban sikerülhet!
sziasztok!
most nagyon rossz a hangulatom:(
most olvastam, hogy egy kérdező akinek volt pozi tesztje elkezdett vérezni:( olyan rossz ilyet olvasni, de remélem nem lesz vele semmi baj...
És most meg itt is olvasom, hogy egy Válaszolónak megjött...
hát én tényleg mindjárt sírok...:(:(
Többiek? hogy vagytok??? nekem ma a tegnapi 36,9 után visszaugrott a hőm 37-re, a méhszájamat el se tudom érni...
vasárnap lesz párommal fordulónk is, Mikulás is... akkor fogok tesztelni hátha kapok jó kis ajándékot!!!
IRJATOK!!!!!!!!!
Hát lányok, ma reggel teszteltem, és negatív lett... a hőm is leesett :(
Nektek azért sok sikert!
:( nagyon sajnálom!
nekem ma egy nem értékelhető 37,1 fokom volt, mert sokat mozgolódtam és alig aludtam az éjszaka, egyik napról a másikra kiütéses lettem ma megyek dokihoz, mert meghülyülök így a hétvégén :(:(
többiek???
írjatok, hogy mi van veletek én maradok a hétvégi tesztelésnél, a vasárnapnál. holnap kapom a teszteket:D
sok drukk, kedves Kérdést feltevő ne szomorkodj, hátha a Karácsony lesz a Te időd!!!
a kezd megjönni nekem azt jelenti, hogy előtte van barnázás és az megy át vérzéssé.
sajnálom hogy Te is negatív lettél. :(
kéne valami összesítés hogy kinek sikerült kinek nem. :)
és akiknak nem sikerült jövő hónapban újra folytathatjuk itt együtt az izgulást :)
ti beoltattátok már magatokat? vagy be fogjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!