Ha az orvos hüvelyi ultrahangra hív, nem ciki, ha látja annak a "nyomát", hogy az előző napokban együtt voltunk babakészítés céljából? ( Peteérést akarja megnézni)
Szia! Hüvelyi uh-val nem igazán hiszem hogy látná,max ha UV lámpával közelítene! :) Egyébként teljesen természetes az orvosok számára hogy testi kapcsolatot létesít két ember. Ezen nem aggódj! :)
Sok sikert! :)
Mikor kell menni pete lesésre? Ciklus melyik felében? Mióta próbálkoztok? Lehet nekem is kéne mennem mert hiába hőmérőzök,lh tesztelek,még mindig nincs eredmény. :(
Azt tudom hogy az ultrahangon nem látja, de ha folyik belőlem, azt azért igen.
Mi már 1 éve próbálkozunk, fél évig szedtem a clostit is, de az orvos soha sem nézte ultrahanggal, hogy mi történik odabenn. Most orvost váltottam, és ő küld hormonvizsgálatra és hüvelyi ultrahangra.
Nov.1-én jött meg, most már túlvagyok a peteérésen elvileg, de nem határozta meg , hogy mikor menjek uh-ra.Holnap megyek.
..és ha már itt tartunk: szerintetek normális, ha kb.2 napja úgy fáj a mellem (nem feszül, hanem sajog, nyilall), hogy még a melltartót is le kell vennem mert nyomja.Máskor is szokott, de ne ennyire.Mitől lehet?
Szerintem ha jól kimosakodsz,nem folyik onnan semmi.
Legalábbis nekem nem szokott.
Gondolom nem közvetlen az uh előtt szexeltek.
A volt szomszédunk nőgyógyász,hát mesélt érdekes dolgokat a nőkről,hogy képesek odamenni vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!