Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt köztünk valaki, aki...

Van itt köztünk valaki, aki a9. dpo n már pozitívat tesztelt? És milyen tesztet használt?

Figyelt kérdés
Én a 10. dpo n vagyok, és érdekelne, hogy ha holnap tesztelnék, mutathatna e pozitívat, ha össze jött a baba! mensi után már 9.napon volt ovum. Most vagyok a 18. napon. 25 naposak a ciklusaim.
2013. nov. 24. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a 10.-en teszteltem halvány pozitívat vaterás Wondfo teszttel.4
2013. nov. 24. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha biztosra akarsz menni, az aktus utáni 14. nap reggel tesztelj csak, mert több esély van arra, hogy most negatívat tesztelsz, mint hogy pozitívat. Én az aktus után a 14. nap reggel teszteltem csak halvány pozitívat, de feleslegesen nem is akartam idegesíteni magam egy korai negatív teszttel :-) Szóval én ezt tanácsolom. Drukkolok ! :-)
2013. nov. 24. 16:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 1 éve várom a csodát...de sokáig nem volt pé m sajna. De most éreztem is! És nagyon szeretnék már duplán látni :D!!!
2013. nov. 24. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 10.dpon-n,dm-es one steppel
2013. nov. 24. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 10. dpo-n este, Vaterás One Step-el.
2013. nov. 24. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
10.napon one step teszttel
2013. nov. 25. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
10 dpo-n kimutatta halványan ugyan de látszott a walentin 10-es érzékenységű teszt.
2013. nov. 25. 12:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2013. nov. 26. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Pont ugyanebben a cipőben járok, mint Te! Csak az én utolsó ciklusom 23 nap volt (előtte meg 26). Szintén 9. napon mutatta az ovut a hőgörbém, ma van 10. dpo. És vettem a DM-ben egy CLEARBLUE-t. Holnap reggel fogom kipróbálni. Nagyon érdekelne hogy végül teszteltél-e, és mi lett? Remélem már babás vagy azóta :)
2014. jan. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!