9-10. dpo-n tesztelt már közületek valaki pozitívat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 09:44
1/4 anonim válasza:
Én tegnapelött :)
Veled mi a helyzet??
2/4 anonim válasza:
Én a 10. napon 10-es vaterással. Érdekes volt, mert reggel még semmi, délután pedig halványan, de jól kivehetően ott volt. Nekem ezután mindig erősebb volt délután, valahogy biztos másképp kezdett el termelődni. De nem ez az általános szerintem! HAjrá!
3/4 anonim válasza:
Nekem még sosem. 3 terhességem volt már, az a terhességem, ami vetéléssel végződött volt a 11. dpo-n halvány pozitív. A másik kettőnél jól látható,de halvány a 14. dpo-nál volt. Szóval nem feltétlen ettől függ a "kimenetel".
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem még nega sajnos. Pedig érzek tüneteket, voltam is már terhes, most nem tudom, hallucinálok-e. Hányinger, mellfájás.
2013. nov. 13. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!