Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mutathat pozitívat az ovuláció...

Mutathat pozitívat az ovulációs teszt, ha nincs is peteérésem?

Figyelt kérdés
Mindenképpen van peteérésem,ha rendesen menstruálok? Vagy lehetséges,hogy nincs is peteérésem egyáltalán? Csak mert 1,5 éve szeretnénk babát,de még sajnos nem jött össze. Ma vettem egy ovulációs tesztet,és egyből pozitív... Pedig nem is vagyok 2 menzesz között félidőben...
2013. okt. 30. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen akkor is lehet pozitív. Azt ugye tudod, hogy a teszt csíknak erősebbnek kell lennie?
2013. okt. 30. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
akkor nagy az esély PCOS-ra. Gyakori hogy az egyik tünete az emelkedett LH szint. Nekem is mindig pozitív volt emaitt az ovutezst igy én nem is hazsnálom. Mivel magasabb az LH szint mint kéne igy pozitív a teszt bármikor csinálod.
2013. okt. 30. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. PCO is lehet.
2013. okt. 30. 23:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,3 nappal később is megcsináltam,és az is pozitív lett szerintem. Mind2 csík ugyanolyan halvány volt. Megnéztem mi is ez a PCOS. Hát a tünetek mind stimmelnek,csak azt nem értem,ha tényleg ez a bajom,miért nem vette észre a nőgyógyász,mikor fél évig nem menstruáltam,és minden hónapba odajártam?
2013. nov. 3. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
igen én is igy voltam mivel a PCOS miatt emelkedett volt az LH szintem. Nekem mindig pozitív volt a teszt.
2013. nov. 4. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:
ha nincsenek policisztáid akkor nem olyan könnyű észre venni és sokaknak nincsen csak az inzulin rezisztencia. keress egy jó endokrinológust és ö elküld terheléses inzulin vérvételre, csak azzal lehet diagnosztizálni a PCOS-t.
2013. nov. 4. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!