A dokim szerint szerdán volt peteérésem (UH), de a testhőm, meg az Lh teszt szerint még nem volt. Hogy lehet ez?
Én meg a hőnek hinnék. Az LH teszt azért nem biztos, mert az csak az LH szint emelkedését mutatja, azt nem, hogy elég volt-e az emelkedés a tüszőrepedéshez.
Az orvos meg mit lát? UH-n láthatja a tüszőt, annak a méretéből lehet következtetni, hogy mikor reped, de előfordulhat, hogy még sem reped meg. A méhszájadon meg gondolom azt látta, hogy más volt a helyzete, nyitottabb volt, de szerintem ettől sem biztos még, hogy megrepedt.
De amúgy ha 2 naponta együtt vagytok, akkor teljesen mindegy, hogy mikor van, úgy is elkapjátok....
Első vagyok!
Az orvos uh-n látja a méhnyálkahártya vastagságát, a tüszőt, és a méhszáj állapotát (kemény, puha, zárt, nyitott, magasan vagy mélyen helyezkedik el, stb.). Ezekből nagy valószínűséggel tud diagnózist mondani, míg a hőmérőzés... Nem tudom, én tapasztaltam is, hogy nem használt, hallottam is ilyesmiket... És még mindig azt mondom, hogy a házi praktikák java része nem olyan megbízható, mint az orvostudomány. (Tudom, egyeseknek az orvos ajánlja kiegészítésképpen a hőgörbe vezetését, de a lényeg, hogy kiegészítésképpen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!