Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség kellene,5 negatív...

Segítség kellene,5 negatív ovulációs teszt, akkor nincs peteérésem?

Figyelt kérdés
Ma kellene peteérésemnek lennie, de ma is halvány az ovulációs tesztem, akkor nics peteérésem v lehet h nem mutatta ki a teszt?
2012. dec. 26. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet nem ma lesz peteérésed...Nekem pl. a 15. napon szokott lenni,de legutóbb a 16. napon volt.Nem tudnál feltenni képet a tesztekről?
2012. dec. 26. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
hanyadik ciklusnapodon vagy?nekem a 20.nap volt peteérésem,lehet neked is később van
2012. dec. 26. 17:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Októberben hagytam abba a fogamzásgátlót utána megjött 24napra aztán 26 napra, úgyhogy most a 26 napos szerint néztem a netes kalkulátoron és ma kéne peteérésemnek lennie, de mondjuk nekem mindig is 28 napos volt tehá még esély megvan elfogyott az 5db holnap veszek és megcsinálok még 2db-ot,(27-én 28án) aztán meglátjuk. De csinálok képet mindjárt és fel is rakom:)
2012. dec. 26. 18:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerül mert nem lehet rendesen lefényképezni... visszatükröződik...de amúgy 13. ciklusnapon vagyok, majd másfajta tesztet veszek most:)
2012. dec. 26. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Biztosan jól csináltad? 10 és 20 óra között, előtte 2 órával már nem ittál?

Ha jól csináltad, akkor viszont lehet, hogy később lesz ovud. Csináld tovább, hidd el vannak meglepetések, ha az ember gyereket akar!

2012. dec. 27. 09:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Tutti, h jól csináltam:) Igen nem ittam 2 órával előtte és nem is mentem wc-re...csak annyi h én 5-fél6 között csináltam nem este, de vettem ma másfajtát még 2 napig csinálom ezzel, de ezt már 6 után:))Majd meglátjuk, reméljük sikerül:)) majd leírom mi volt
2012. dec. 27. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
én mindig 4-5között csináltam és szépen mutatta az ovut,rá is van irva hogy 12-20ora között a legjobb elvégezni ugyhogy nem csináltad korán,szerintem egész egyszerüen később van peteérésed
2012. dec. 27. 12:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó legyen igazad végülis nekem még nem állt be (vissza) 28 napra, leheth most fog, akkor viszont holnap kéne pozitívnak lenni, de megvettem a gabriel ovulációs tesztet abból még megcsinálok kettőt és megírom a fejleményeket. Tünetem most nincs semmi úgyhogy így még nehezebb felismerni a peteérést...
2012. dec. 27. 14:53
 9/11 anonim ***** válasza:

7es válaszolo vagyok,amugy én is azért kezdtem el használni mert nem tudtam mikor van peteérésem,szabálytalanok voltak a ciklusaim és pl nekem nincs az a bizonyos tojásfehérjés nyákom aztán kiprobáltam és kiderült hogy 20.ciklusnapomon volt ovum,szerintem ezért nem sikerült eddig a baba mert mindig korábban probálkoztunk,de igy összejött,reméle neked is

17+3hkm

2012. dec. 27. 15:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó :) Nah megvolt a mai ovu teszt is és igen nagyon úgy látszik h holnap már tutti pozi lesz mert ma már alig volt csak halványabb a kontrollnál úgyhogy nagyon megörültem:))úgyhogy minden okés lesz szerintem, hát igen nekem sem akkor lesz peteérés mint amit a netes kalkulátor kiad...de ugye az nincs a nagykönyvben megírva h annak úgy is kell lennie, de ma már délután óta kezd fájni a hasam alja is, de nekem is nyák ahogy azt mindenhol írják... Úgyhogy szurkoljatok és neked meg gratulálok jó lenne én is beszémolhatnék majd arról h baba van:))
2012. dec. 27. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!