Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teszt negatív, de a másodjár...

A teszt negatív, de a másodjára sem jött meg. Terhesség lehet még?

Figyelt kérdés
Voltam vérvételen és ultrahangon 1 hónapja és minden eredményem rendben van és nincsenek ciszták sem. Novemberben sem jött meg és most decemberben sem. Kérek időpontot a dokimhoz, de nem tudom mire számítsak. X-epil és corax se sure tesztet vettem. A súlyom viszont gyarapodott 2 kilóval, illetve bőséges krémes folyásom van. Valakinek volt hasonló esete és babás lett?

2012. dec. 25. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mikor csináltad a teszteket?
2012. dec. 25. 17:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Hétfőn csináltam utoljára coray be sure tesztet.
2012. dec. 26. 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
köszi, hogy kiemelted a kérdésed, velem is ugyanez van!
2012. dec. 27. 14:32
 4/12 anonim ***** válasza:
A stressztől is elmaradhat. Én pl. evészavaros vagyok és nekem a koplalástól nem jött meg.
2012. dec. 27. 14:35
 5/12 Hannkah ***** válasza:
Szerintem az többet segítene Neked, ha megkérdeznéd anyukádat, hogy neki mutatta-e a teszt, amikor kisbabát várt. Mert pl. az én anyumnak nem is mutatta a teszt, se engem, se a tesóimat. De már másoktól is hallottam ilyet. Érdekes eset. Persze lehet, hogy nem babáról van szó, hanem valami másról. (Pl. hormonzavar, idegesség stb.)
2012. dec. 27. 15:25
 6/12 anonim ***** válasza:
nem tudom ez érdekes....azért írd meg mi volt
2012. dec. 27. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy nem volt peteérés.néha kimaradhat. Ha most van folyásod, akkor lehet hogy most van peteérésed.
2012. dec. 28. 11:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Mikoe novemberben meg kellett volna jönnie, akkor tök szárazság volt kb 2 hétig, aztán váltakozó volt, most meg elég bőséges, ilyen nem szokott lenni... Nem tudom mi lehet. Ha sikerül időpontot kérnem és többet tudok, akkor írok.
2012. dec. 28. 13:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Kedves tegnap 14:32-es! És veled mi újság? Lényegében hasonló szituban vagy te is? Mit fogsz tenni?
2012. dec. 28. 13:47
 10/12 anonim ***** válasza:
még mindig nem jött meg, bő folyásom van nekem is. tesztelek valamikor hétvégén. Veled mi újság? :)
2012. dec. 28. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!