1 hete késik a menstruációm mégis 3 negatív tesztem van! Lehet még baba? A többi lent!
Ismerős... :D
Anno lombikosként a 14. napon teszteltem negatívat (pénteki nap volt), utána héten szerdán lett két nagyon halvány csíkom... mivel táppénzes voltam, irány a doki... elküldött a laborba, kiderült, negatív...
Azóta is őrzöm a leletet... ugyanis az "eredményt" 13 évesen épp az előbb pateroltam vissza a helyére :D
Ja, és az első negatív után sírva hívtam fel a dokit, mikor lehet újra próbálkozni?
Azt mondta, amíg nem jön meg, addig van remény, még ne adjam fel ;).
Első hsz. vagyok....
Van, akinél tovább tart a beágyazódás, van, akinél kisebb mértékben emelkedik a HCG szint.
Nem írtad, milyen érzékenységű tesztet használtál, és mikor...
10-est vegyél, és reggeli első vizeletből... Nem kell minden reggel, de ismerem az érzést, tudom, úgyse bírod ki :). De tényleg elég kétnaponta, ugyanis a doki se nagyon fog veled foglalkozni még 1-2 hétig...
Ha egy hét múlva se jön meg, és a teszt továbbra is negatív, akkor viszont mindenképp doki, mert a tüneteket akkor is okozza valami...
Nem akarom elkiabálni, de ez nekem nagyon baba gyanús. Egyéb tünetek? Gyakori pisilés, esetleg olyan szagokra érzékenység, ami régebben nem zavart?
Egyéb tüneteim ha annak lehet nevezni, testàpoló sűrűségű krémes folyàsom van... Szagokra nem igazàn lettem érzékeny és max kicsivel többet jàrok pisilni mint szoktam
A teszt neve pro care one step pregnancy test
Próbáltam rákeresni, nem túl eredménnyel... pláne komolyabb nyelvtudás hiányában...
Olyan feliratokat keress a csomagoláson, hogy ... u/ml HCG
Ha 20, vagy fölötte van, akkor mindenképpen érdemes reggeli első vizeletből csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!