Ha teherbe estetek, elmaradt menstruáció után mikor teszteltetek pozitívat, milyen folyásotok volt?
Mennyi idő után teszteltetek, lényeges hogy reggel történjen még az elején?
Mennyi idő után mutatja ki biztosan a délutáni, esti időszakban a teszt?
Megváltozott a folyásotok? Ha igen milyen volt?
Nekem egyáltalán nem változott meg a folyásom. Olyan volt, mint bármikor máskor.
Egyébként 3 napja késett a vérzésem, amikor is délutáni vizeletből erős pozitívat teszteltem. Átlagosan 24-25 napos ciklusom volt.
Egyébként teszteléssel, hogy biztosra menj, mindig érdemes megvárni azt az időt, amikor is már késik a vérzés. Előbb nem érdemes tesztelni.
És a lényeg, hogy a teszt koncentrált vizeletből történjen. Ha a teszt előtt az illető többször volt pisilni, akkor ha még nincs annyi HCG a szervezetben, pl. nem várt vérzés előtt, akkor negatívat fog mutatni, pedig valójában terhes az illető.
Ezért érdemes reggeli vizeletből csinálni a tesztet, mert elvileg éjjel nem jár az ember pisilni.:) Vagyis nem annyiszor, mint napközben.
Mensi utáni 6. napon teszteltem először, akkor nagyon halvány pozitív lett, aztán a 10. napon éppen, hogy nem egyforma színű a kontrol csíkkal. Hétfőn megyek első uh-ra, hogy mi a helyzet. Egyébként a folyásom ami volt is most teljesen eltűnt :D Szóval erről nem tudok nyilatkozni.
Egyébként mindig függ az együttlét időpontjától. Együttlét +10-14 nap a beágyazódás végéig, aztán változó, hogy kinek mennyire gyorsan termelődik a hcg a szervezetében.
Nekem az első déli vizeletből, a második esti, a harmadik hajnali a 4. déli, sok ivás után :D De a reggeli vizelet tartalmazza koncentráltabban. Csak azért teljen el 6 óra alvás előtte, ivás és minden nélkül akkor az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!