Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pisil nekem valaki pozitívat? :D

Pisil nekem valaki pozitívat? :D

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez hülyeségnek hangzik, de szeretnék babát, és azt gondolom, hogyha körbeveszem magam olyan dolgokkal, amik terhességre utalnak (pl pozitív teszt, babaruha, szedek folsavat, stb) akkor azzal bevonzom ezt az egészet... Mit gondoltok? Valaki rápisil nekem egy tesztre, hogy legyen pozim? :D
2013. nov. 19. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Én hiszek a vonzásba szerintem működik!De nem kell más tesztje hozzá.Egy nagy kartonra rajzoljál le egy gyerekszobát ,magadat pocakosan,esetleg rajzolj egy pozitív tesztet ahogy a pároddal örültök a látványának.És akaszd látványos helyre ahol nap mint nap többször rápillantasz!Sikerülni fog!
2013. nov. 19. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
én is hiszek a vonzás törvényében... sőt.. tapasztalom.. :) szóval hajrá... értesíts minket mikor a te pisidtől lesz pozitív :D :)
2013. nov. 19. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
én csak simán odarajzoltam a második csíkot és eltettem az éjjeliszekrényembe. igaz nem hamar, de jött a baba. :)
2013. nov. 20. 05:22
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Ha ettől érzed úgy hogy jönni fog a baba, "alkotok" én neked pozitívat. :) Írj üzenetet.

33 hkm

2013. nov. 20. 06:25
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

:) Én is hiszek a vonzás törvényében!

Íme:

[link]

2013. nov. 20. 07:08
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Én azt csináltam, hogy az összes tampont, intim betétet, amit találtam otthon, összecsomagoltam és eladtam jelképes összegért a kolléganőmnek. :) Két hónapra rá pozit teszteltem :)
2013. nov. 20. 08:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, támogatást, ötleteket mindenkinek!! Aki babát vár, annak nagyon sok boldogságot, könnyű szülést és jó babázást kívánok, aki szeretne, annak kívánom, hogy sikerüljön minél hamarabb :) 33 hkm neked meg írok :D
2013. nov. 20. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves 6 os!

Ez vicces :)

Én pont akkor maradtam állapotos, amikor bevásároltam egy raklap betétet! Annyi volt otthon, nem tudtam hová tenni. Aztán következő hónapban már nem kellett :D, és csak 2 év múlva kezdtem el használni :)

2013. nov. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!