Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitívat teszteltem....

Halvány pozitívat teszteltem. Sokat járok pisilni, de a hőm 36,8. Ez bajt jelent?

Figyelt kérdés
Alacsonynak számít? Vagy ezután fog még csak emelkedni? Mire számítsak? Sajnos nem vezettem hőgörbét. Egyszer kétszer amikor mértem, más alkalmakkor 36.7 és 37.1 között ingázott.Köszönöm a válaszaitokat.
2013. nov. 18. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem vezettél hőgörbét akkor nincs mihez viszonyítani. Semmi jelentősége nincs.

Ha már elmúlt a nemvárt ideje, nem vérzel, nincsenek elviselhetetlen görcseid, akkor minden rendben. Jó babavárást!

2013. nov. 18. 13:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sokat járok pisilni, 5. napja, hogy késik a mensim és 3-4 napja elég sokat görcsölgettem. Nem elviselhetetlen, inkább csak ilyen szúró,görcsölő de tényleg csak picit. Alig észrevehető. Remélem, hogy minden oké. Még várok pár eredményt korábbról aztán meglátogatom a dokit, addig hátha erősödik. Szerinted teszteljek még holnap egyet? Vagy inkább holnapután?
2013. nov. 18. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha gondolod tesztelj, elvileg 2 naponta duplázódik a HCG a vizeletben, de ne keseredj el ha nem lesz erősebb a csík, vsn amelyik teszten sose erősödik meg igazán.

Kb. 2 hét és úgyis fogod látni már a szívműködést is, ha mész ultrahangra :)

2013. nov. 18. 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösziii. Várom már nagyon! :) Akkor két nap múlva nézek újra tesztet. Utána pedig úgyis doki. Csak legalább már most nem a rossz fél eredmények miatt fogok menni! Köszi a választ!
2013. nov. 18. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!