Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok inszemináció után a...

Ma vagyok inszemináció után a 13. napon és halvány pozitívat teszteltem, lehet ez a baba miatt?

Figyelt kérdés

vagy még az ovitrelle látszik, ami Hcg tartalmú?

[link]

2013. okt. 19. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez halvány pozi? :) ennél szebb pozi tesztet nem is kívánhat az ember. Szerintem ez már nem ovitrelle hatás,de azért 2 nap múlva csinálj egy új tesztet. Azért halkan gratulálok. Remélem sikeres volt az inszemináció :)
2013. okt. 19. 12:57
 2/10 A kérdező kommentje:
nem lenne kétségem ha nem kaptam volna tüszőrepesztőt,de most így nagyon izgulok.
2013. okt. 19. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez tuti nem az ovitrelle miatt van, én 9.dpo teszteltem ennél sokkal halványabbat az ovittrelle miatt, szerintem ez babát jelent! Gratula! Hanyadik volt sikeres megkérdezhetem, nekem most volt az első de nem sikerült. :(
2013. okt. 19. 13:30
 4/10 A kérdező kommentje:
3. inszemináció volt és hétfőre nem várom.
2013. okt. 19. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Halvány a ....! Tessék örülni, ez tökéletesen pozitív.
2013. okt. 19. 22:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Ilyenek voltak a tesztek, csak nem erősödik:-(

[link]

2013. okt. 20. 10:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Mivel nem egyforma márkájú tesztek, ezért nem látszik jól a különbség. Ne gondold, hogy egyik napról a másikra egyforma színű lesz a két csík. Megjegyzem, vannak tesztek, amiken soha nem lesz egyforma, mindig halványabb a "terhescsík". A legalsó is erős pozitív teszt. Szerintem nyugodtan reménykedhetsz.
2013. okt. 20. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Sikerült a baba? Mi a jövőhéten megyünk az elsőre.

Vannak tüneteid amik babára utalnak?

2013. okt. 25. 16:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Vérvétel alapján igen:-) 3.inszem volt. Semmi tünetem nem volt.
2013. okt. 25. 22:34
 10/10 anonim ***** válasza:

És akkor h vetted észre? Gratulálok. Nagyon jó ilyet olvasni h sokaknak sikerül. Remélem mostmár nekem is megérkezik a kis csomag.

Mi 3 éve várunk rá.

Ti meddig vártatok?

2013. okt. 26. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!