Tegnap halvány pozitív tesztem lett, ma reggel viszont még halványabb? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tüszőrepesztőt kaptam ma 13 napja. Lehet még az látszik a teszten? Tapaszalat valakinek?2013. okt. 18. 08:48
1/12 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy csökken a HCG mennyiség. Sosem jelent jót. Ne éld bele magad a terhességbe.
2/12 anonim válasza:
Ugyan olyan típusú tesztel teszteltél egyébként?
3/12 anonim válasza:
Tudsz képeket küldeni? Fontos, hogy mindkét teszt ugyanolyan fajta volt és ugyanolyan érzékenységű?
4/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen fajta teszttel teszteltél, és hogy reggeli első pici volt-e mindkettő. Ha egyforma volt a két teszt érzékenységben és mindkettő első pisiből volt, az nem jelent jót. :(
5/12 A kérdező kommentje:
Tegnap 10-es érzékenységű teszttel csináltam 10 körül, elég jól látszik a második csík. Ma ugyanazzal a teszttel első pisiből, az is látszik de nem annyira. Es csináltam most egy 25-öst is, az is látszik.
Nem tudom most mi lehet? Idegesítő ez a helyzet.
2013. okt. 18. 11:43
6/12 anonim válasza:
Érdemes csak 2-3 naponta tesztelni, mert elég egy gyakoribb pisilés vagy több ivás este és a hígabb vizelettől is lehet ilyen.
7/12 anonim válasza:
Nekem is így volt anno!
Sőt nekem, általában a délutáni tesztek erősebbek lettek, mint a reggeliek! :) Csináltam vagy 10-et! :)
Szerintem nincs gond!
8/12 anonim válasza:
képet rakj fel. mindről egymás alá tedd őket és megnézzük. biztos nincs gond :)
2 kisfiú anyuja
10/12 anonim válasza:
Hát ez szép erős :)
a másikról is csinálsz képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!