Ma reggel pozitivat teszteltem, mikor kell mennem nogyogyaszhoz?
Mar a heten mehetsz :) Igy minel elobb kilehet zarni a mehenkivulit.
En is 5 hetesen voltam.
Én nyolcadik héten mentem, mikor pozit teszteltem elmentem gyógyszertárba és vettem egy doboz Femibiont és elkezdtem szedni. Ennyi :) Ez alapján az összehasonlítás alapján választottam: [link]
(Nekem nagyon sok a vasam, nem akartam olyat, amiben van, ez volt a fő indok.)
Menj minél előbb.
Én a nemvárt másnapján teszteltem pozitívat, és 3 nap múlva mentem is dokihoz (beleesett egy 7vége).
Szóval jobb, ha minél előbb mész, mert akkor megnyugszol, hogy minden rendben. És a doki segít, hogy mit szedj!
Gratula!
5-6 hetes lehetsz.
Gratulálok:) én is a napokban teszteltem pozitívat, tegnap kellett volna megjönnie. Én is gondolkodtam már ezen, hogy mikor menjek, végül úgy döntöttem, hogy 6 hetesen és pár naposan fogok. Akkor már jó eséllyel lesz szívhang, illetve ha kémiai terhességem lenne (már volt múlt hónapban), amire meg van most is az esély, addig ez letisztázódik.
Amit itt a lányok mondanak, hogy 5 hetesen már érdemes, hogy az orvos megállapítsa, hogy méhen belül fejlődött ki a petezsák, az teljesen reális, abból baj nem lehet, legalább megnyugszol. Ha nincs semmi panaszod, akkor mehetsz 6-7 hetesen, hogy jó eséllyel a szívhangot is hallhasd.
6-os válaszoló, tök hasznos az az összehasonlító táblázat, köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!