Van valaki akinek 17 évesen volt abortusza?
Hát szerintem inkább a tankönyvet fogta volna jól az a tinédzser,mintsem a himvesszőt!!!!
Ha gyerekfejjel képesek vagytok szexelni,akkor a következményeivel is legyetek tisztában,és ha már a szexen jár az agyatok,védekezni is meg kéne tanulni!
bocsánat a többi fórumtársnak,de annyira felhúztam magam ezen a kérdésen!!!
Már bocs, első,de remélem te sem szexelteltél addig amíg meg nem engedhettél magadnak egy becsúszott gyereket vagy amíg nem terveztétek. Szerintem te is szexeltél ezen kívül, és akkor ne szólj bele! Mert tudtommal nincs 100%-os védelem!
Igen, az én osztálytársamnak-barátnőmnek volt abortusza érettségi előtt.
igen, csak ennyi volt, és köszönöm
mellesleg, ha már felteszek egy kérdést, arra válaszolni kellene nem leugatni. (1.nek)
Igen nekem volt tegnap és én 16 vagyok na és kinek mi köze van hogy miért és hány évesen foglalkozzál csak magaddal és a saját gyereked ugasd le ne másokat! Szerintem se fogtad a tankönyvet 17 évesen éjjel nappal csak ennyit akartam
Elsönek szólt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!