Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy a beágyazódást érzem?

Lehet hogy a beágyazódást érzem?

Figyelt kérdés
párommal tervezgetjük a babát de nem görcsölünk rá jön ha jönni akar de pár napja az alhasamban kicsit fura érzésem van de nem olyan mint mikor peteérésem van lehet beágyazódás?
2009. nov. 17. 15:17
 1/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:(
2009. nov. 18. 18:16
 2/3 anonim válasza:

Én csak most olvastam a kérdésedet, de talán már nem is aktuális?? (reméljük...:-)

Azt olvastam nem rég, hogy a beágyazódást nem lehet érezni. Mivel a fogamzás ilyenkor mondható teljesnek, itt kezdődik a nagy hormonváltozás, ami nagy fáradtságot, egyeséknél a klasszikus émelygést és hányingert okoz. Ezek az első jelek - de mint írtam -ez már a beágyazódás utáni szakasz.

2009. nov. 22. 14:32
 3/3 A kérdező kommentje:
hát fáradség érzet van meg mindha jobban kivánnám páromat meg a csokit! habár 1-2 héten belül kiderül hogy hárman vagyunk e vagy nem
2009. nov. 22. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!