Lehet a beágyazódást érzem ma?
Lehet, persze hogy lehet! A sok fehér folyás, barnázás és a szurkálás is jelezheti mindezt, sőt elég bíztató jelek. Mikor babás lettem, ugyanezeket éreztem!
Nekem is 20-án volt pém, sajnos nincs folyásom, a szurkálás is elhanyagolható, így én szomorú vagyok. :-(
Mióta van ez az erős fehér folyásod?
Persze, hogy nem hurroglak le, hiszen ezek kézzelfogható jelek, a folyást nem tudod bebeszélni magadnak, nem igaz? :-)
Ráadásul nálam is ugyanezek voltak.
A 2. baba is megvan már, a harmadikat tervezzük. Az első lurkónk már iskolás, a második 2 éves. Tél elején volt egy vetélésem, most próbálkoztunk először azóta.
Mindhárom baba elsőre megfogant, de most érzem, hogy nem így lesz. Valószínű, hogy a baba elvesztése után a lelkiek még nem álltak helyre, talán kell még pár hónap.
Tudom, hogy így is szerencsés vagyok a két gyermekemmel és hogy ilyen hamar fogantak, de nagyon szeretném a 3. Ő lenne az utolsó bébink.
Igen, jópár év korkülönbség van a kettő gyermekünk között. ennek is megvan az előnye és a hátránya is.
Ti mióta próbálkoztok?
Akkor Ti sem próbálkoztok régóta...Mi most ünnepeltük a 12. évfordulónkat, de még 35 év alatt vagyunk pár évvel.
Mikorra nem várod?
Ma mi újság, milyen tünetek vannak? Én még mindig száraz vagyok, a bugyimon semmi, de nedves érzésem van. Remélem nem a mensi előtti vizes folyást érzem, még van 6-7 napom a nem vártig. Én úgy tudom, hogy a vizes a mensi előtti egy-két napon jelentkezik. Tudsz erről valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!