Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a beágyazódást érzem ma?

Nini24 kérdése:

Lehet a beágyazódást érzem ma?

Figyelt kérdés
20án volt a peteérésem, voltunk is együtt a párommal előtte is utána is. Ma nagyon szúrkál a petefészkem, de annyira, hogy munka közben egy pillanatra össze kellett görnyednem... És nagyon erős fehér folyásom van, picit barnás volt ma. Lehet, hogy beágyazódás? Elméletileg a napokban lehet, ha van :)
2009. márc. 25. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, persze hogy lehet! A sok fehér folyás, barnázás és a szurkálás is jelezheti mindezt, sőt elég bíztató jelek. Mikor babás lettem, ugyanezeket éreztem!

Nekem is 20-án volt pém, sajnos nincs folyásom, a szurkálás is elhanyagolható, így én szomorú vagyok. :-(

Mióta van ez az erős fehér folyásod?

2009. márc. 25. 17:25
 2/12 A kérdező kommentje:
De örülök, hogy nem hurrogtál le, hogy ezt nem is lehet érezni...:) Köszi! :) Kb 2 napja van ilyen folyásom. És ma szúrkál ezerrel a pocim... Annyira örülnék, ha tényleg baba lenne!:) De nem beszélem be magamnak, nem borulok ki akkor sem, ha most még nem sikerül, de nagyon jó lenne... :)
2009. márc. 25. 17:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Második babát terveztek? Mióta dolgoztok az ügyön? :) mekkora az első?
2009. márc. 25. 17:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem hurroglak le, hiszen ezek kézzelfogható jelek, a folyást nem tudod bebeszélni magadnak, nem igaz? :-)

Ráadásul nálam is ugyanezek voltak.

A 2. baba is megvan már, a harmadikat tervezzük. Az első lurkónk már iskolás, a második 2 éves. Tél elején volt egy vetélésem, most próbálkoztunk először azóta.

Mindhárom baba elsőre megfogant, de most érzem, hogy nem így lesz. Valószínű, hogy a baba elvesztése után a lelkiek még nem álltak helyre, talán kell még pár hónap.

Tudom, hogy így is szerencsés vagyok a két gyermekemmel és hogy ilyen hamar fogantak, de nagyon szeretném a 3. Ő lenne az utolsó bébink.

2009. márc. 25. 18:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a babát és titeket! :( Viszont gratulálok a másik kettőhöz! :) Biztos, hogy hamarosan újra bbázhatsz... :) Nem megterhelő 2 kisci gyerek? Én nagyon vágyom már egyre, de a másodikat lehet, nem merem majd bevállalni amíg kicsi az első. De ha a nagy már sulis, akkor nem 1-2 év van köztük. Meg is beszéltem magammal. :)
2009. márc. 25. 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:
szia,nekem ugyanezek a tünetek voltak ma:)
2009. márc. 25. 19:42
 7/12 A kérdező kommentje:
:) Remélem babások vagyunk! Ti mióta próbálkoztok?
2009. márc. 25. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen, jópár év korkülönbség van a kettő gyermekünk között. ennek is megvan az előnye és a hátránya is.

Ti mióta próbálkoztok?

2009. márc. 26. 09:57
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez még csak a 2. hónap, de majd 9 éve vagyunk együtt, és én nagyon családcentrikus vagyok, tehát hosszú volt az elmúlt 2-3 év, mire a párom is megérett a kérdésre! :)
2009. márc. 26. 10:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor Ti sem próbálkoztok régóta...Mi most ünnepeltük a 12. évfordulónkat, de még 35 év alatt vagyunk pár évvel.

Mikorra nem várod?

Ma mi újság, milyen tünetek vannak? Én még mindig száraz vagyok, a bugyimon semmi, de nedves érzésem van. Remélem nem a mensi előtti vizes folyást érzem, még van 6-7 napom a nem vártig. Én úgy tudom, hogy a vizes a mensi előtti egy-két napon jelentkezik. Tudsz erről valamit?

2009. márc. 26. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!