A peteérés után 4-5 nappal hasszurkát érzek. Eddig ilyet nem tapasztaltam, lehetséges hogy a megtermékenyítést vagy a beágyazódást érzem?
Figyelt kérdés
Ha jól számítottam,5 nappal ezelőtt volt a peteérésem,a bal petefészkem is fájdogált,próbálkoztunk is aznap. 1-2 napja furcsa szurkálást érzek az alhasam bal oldalán. Érzett már valaki hasonló esetben ilyet?2008. nov. 14. 18:57
1/4 anonim válasza:
A beágyazódást érezheted, de ezt nem tudom neked 100% ig biztosra mondani, Én egyszer éreztem ilyet, és babó lett belőle!
2/4 anonim válasza:
Szia,nekem dettó ugyanez van,ill. volt,s én is kiváncsi lennék erre!Most a 8. napon vagyok,és mintha kissé mérséklődött a hasszurka..nem tudom miért.Egyébként érdekes ez,mert mindenki mást mond,h hány nappal pé. után van a beágyazódás.
3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mára nekem is mérséklődött a hasszurka,és már nem oldalt,hanem középen érzem inkább,de csak nagyon enyhén fájdogál. Lehet,hogy csak bebeszélem?? De annak örülök,hogy ti is éreztek ilyesmit.
Második válaszoló! Ha van kedved,írd majd meg légyszi,ha kiderül valami nálad! Előre is köszi!
2008. nov. 15. 15:11
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Babát jelzett a szúrka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!