4-5napja volt peteérésem. Jókor voltunk együtt a párommal. Ma mensiszerű görcseim vannak, a derekam leszakad. Ez az első clostys hónapom. Szerintetek, lehet hogy a beágyazódást érzem?
Biztos hogy nem. A beágyazódásig 7-12 napra van szükség a megtermékenyüléstől számítva.
A gyógyszeredet nem ismerem, vagy annak lehet mellékhatása, vagy pszichés, vagy egyéb ok (felfázás stb.).
Ettől persze még lehet, hogy éppen ebben a hónapban babásodsz majd, de az még nem derül ki, türelemmel kell lenni...
Szurkolok!
Azért lehet peteérés után, előbb is, 6 nappal is a beágyazódás, bár ritkábban.
Ez lehet a menzesz előtti (6-12 nappal előtte) tünetek is. Attól lehetséges, hogy megtörtént a fogamzás, de még vannak ilyen tünetek és ettől függetlenül nem fog megjönni. Tudom, hogy ilyenkor az ember alig bírja kivárni és minden tünetet a terhességnek tulajdonít:) Pedig, lehet idegeskedéstől, stressztől, bármitől.
Ha nagyon nem bírod ki, akkor a peteérés után 10
Előző vagyok:
Szóval peteérés után 10 nappal, azaz olyan 5 nap múlva csinálj egy tesztet (ClearBlue, Corax Be Sure, Qupido) reggeli vizelettel mindenképpen.
Sok sikert!
De jó sokan írtatok,köszi a válazokat és a drukkot..már ránkfér:((
Most éppen leszakadnak a melleim,még a párom is mondta,hogy meg van duzzadva a cicim.Sajnos nagy viszonyítási alapom nincsen,mindig rendszertelen volt a mesim,volt hogy 5hónapig nem is volt peteérésem,ezér kaptam a clostyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!