Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt, de barnázok....

Pozitív teszt, de barnázok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A 25.napos óramű pontosságú ciklusom 25. napján majd másnap is másfajta teszttel + -at teszteltem. Azonban a 27.napon enyhén barnázni kezdtem,nem erősen,épp csak a papíron hagy nyomot. Tesztjeim talán erősödnek,ezt nem teljesen tudom megítélni. Van itthon utrogestanom,vajon elkezdjem e hétfőig,mire orvoshoz tudok menni?

(4.terhességem, 1 vetélés volt,szintén barnázással, és a 3.terhesség elején is volt barnázás,de kaptam az utrot)

teszt: [link]

2013. nov. 9. 11:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Persze, hogy számít. :) A halvány csík is csík - nekem csak ilyen tesztem van, egy darab, azóta a kisasszony meg csak növekszik a pocakomban. Jó babavárást kívánok Neked is! :)
2013. nov. 11. 13:20
 22/26 A kérdező kommentje:
Gratula mindenkinek :)
2013. nov. 11. 14:19
 23/26 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem hogy miért kellett lepontozni hiszen ugyanaz a célunk.Vagy nektek oké hogy igy bánnak veletek?És jó hogy sok kismama ezért vetél el?Mindegy ugy néz ki egyedül vagyok ezzel.Boldog babavárást kérdező.
2013. nov. 11. 16:28
 24/26 A kérdező kommentje:
Mit tudsz tenni,ez a magyar eü.Ezért megy aki teheti magán úton orvoshoz. :(
2013. nov. 11. 17:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Ne érts félre,magándokihoz járok,bár nem volt ilyen rossz tapasztalat,megelőztem azzal hogy mindjárt magándokihoz mentem.4 éve várjuk a babát.Egy kedves ismerősömnél már másnapra missed ab volt kiirva,és "rákiabáltam" hogy tessék erőszakosnak lenni és utána járni hogy biztos-e hogy nincs-e abban a petezsákban semmi....ennek következtében a kedves ismerős már a 6.hónapban van.Szóval kicsit már érzékenyen érint minden kismama sorsa akkor ha valami gond adódik és nem mer lépni.Nem titeket oktattalak ezzel ki,csak kicsit kirohantam e miatt.Bocsánat!Viszont annak örülök hogy rendben van minden és további sok boldogságot kívánok neked kismama! :)
2013. nov. 11. 18:38
 26/26 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Én sem kioktatni akartalak Téged, hidd el. Nekem is van magándokim, amikor a megalázó szitu történt, akkor is volt, csak épp nem ért rá, hát leváltottam olyanra, aki ráér a pénzemért... Alapesetben saját doki, vész esetén muszáj az ügyeletre menni, ha tetszik, ha nem. Nyilván vannak ilyen helyzetek is. Én nem pontoztalak le, nem szokásom senkit lepontozni azért, mert esetleg más véleményen van, mint én.
2013. nov. 11. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!